DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN %
İstanbul
16°

PARÇALI AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Şampiyonlar Ligi Veren Kanallar

Şampiyonlar Ligi Veren Kanallar

ABONE OL
Şubat 22, 2024 09:44
Şampiyonlar Ligi Veren Kanallar
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Şampiyonlar Ligi Veren Kanallar

Şampiyonlar Ligi veren kanallar ülkeden ülkeye değişmektedir. Ayrıca şifreli, abonelik isteyen ve ücretli şekilde maçları sunan çeşitli platformlar vardır.

Şampiyonlar Ligi ila maçların yayınlanacağı kanallarda merak ediliyor. En prestijli turnuvalardan biri olan organizasyon 100′ ü geçkin ülkede canlı yayınlıyor. Türkiye’ de bu yayınlar genelde şifreli yahut ücretli olarak sunuluyor. 1955′ ten beri oynan maçlara çeşitli platformlardan erişilir. Hd kalite yayınlar, spor severlerin maç keyiflerini daha heyecanlı hale getirir. Kura çekimi dahil bütün aşamaların takibini kolaylaştıran kanallar arasında yabancı yayın kuruluşları çoğunluktadır. Futbol tutkunları, ilan edilen listeden maçları seyredebilir.

Şampiyonlar Ligi Canlı Yayın

Türkiye’yi Galatasaray’ ın temsil ettiği Şampiyonlar Ligi’ nin maçları büyük ilgi görüyor. Temsilcimizin performansının canlı görmek isteyen bireyler naklen yayın yapacak kuruluşlar hakkında bilgi arıyor.

Karşılaşmaların yayınlarına ek olarak özet, kritik pozisyonlar ve özel yayınlar yapılıyor. 32 takımın oynadığı organizasyon yabancı kanallardan da veriliyor. Avrupa’ nın en iyilerinin oynadığı Devler Ligi olarak da tanımlan turnuva televizyon kanallarında yayınlanıyor.

Yayınlayan kanallardan bazıları BeIN Sports, Arnemia TV gibi seçenelerdir. Kamboçya ‘da UEFA TV, Arena Spor ise Kazakistan’ da maçların seyredilmesini mümkün kılıyor. Son 16 turun kura çekimlerini de canlı yayınla izlendi. İsviçre’ nin Nyon şehrindeki çekim çeşitli kanallarda verildi.

En güçlü takımların en değerli futbol oyuncuları ile katıldığı turnuvada heyecan hiç kesilmiyor. Bazı kanallarda gösterilen maçların kaydedilmesi mümkündür. Bu özellik kullanıldığında dilediğiniz yerden maçı izlersiniz.

Şampiyonlar Ligi’ nin son 16 turuna kalan takımlar ilk maçlarını 13-14 ila 20-21 Şubat’ ta oynayacak. Karşılaşmaların rövanşı ise 5-6 ve 12-13 Mart 2024 tarihlerinde yayınlanacak. Eşleşen takımlar Porto- Arsenal, Napoli- Barcelona, PSG- Real Sociedad, Inter- Atletico Madrid şeklinde ilerler.

Söz konusu kanallarda UEFA Şampiyonlar Ligi müsabakalarının yanı sıra Konferans liglerde izlenebilir. Üstelik maçların özetlerine ek olarak kritik pozisyon tekrarı, yayının kaydı, yorumcuların değerlendirme yaptığı spor programları takip etme fırsatı verilir. Bazı internet sitelerinde de mücadeleler canlı sunulur.

Bu platformlarda bildirim kurarak maç başladığı anda haberdar olursunuz. Örneğin, yaklaşık 54 gün sonra oynanacak Real Scieded San Sebastian ile Paris St. Germain/ PSG müsabakasının bildirimini açabilirsiniz. RB Leipzig- Real Madrid 13 Şubat, Lazio Rome- Bayern Munich 14 Şubat 2024 tarihindedir. Bunlar ve diğer maçlar şifreli veya seyirci sayısında kısıtlama uygulayan kanallardan da izlenebilir.

Şampiyonlar Ligi Türkiye’ de Hangi Kanalda

Türkiye’nin en iyi futbol takımı listesindeki Galatasaray’ ın da katıldığı turnuva maçları bazı kanallardan yayınlanır. Ülkemizde karşılaşmaların yayın haklarını alan kanallar Exxen ila TV 8,5’ tir.

Maçlar, 2022-23 sezonundan itibaren Exxen’ de yer alacak. Kalitesiyle dikkat çeken bu site, dijital video platformudur. Platform, üyelik sistemiyle hizmet verir. Ayrıca ücretlidir, bu nedenle maç keyfi için farklı alternatifler aranır. Buraya kayıt olduğunuzda yayınlara erişim harici ayrıcalıklara erişirsiniz.

Galatasaray’ın A Grubu’nda yer aldığı turnuva yayınlarına kayıtsız erişim buradan imkansızdır. Ayrıca sarı kırmızılı takımın katılacağı Avrupa Ligi Playy- off maçları buradan takip edilir. Gösterdiği performansa rağmen Şampiyonlar Ligi’ ne veda eden aslanın rakiplerinden biri Sparta Prag’ tır.

İlk maç 15 Şubat 2024 tarihinde İstanbul’ da olup takımın birinci karşılaması olacaktır. Mücadelenin rövanşı ise 22 Şubat ‘ ta deplasmanda yapılacaktır. Playoff turundaki diğer takımlar Feyenoord- Roma, Milan- Rennes bulunuyor. Lens- Freiburg, Young Boys- Sportin Lizbon, Benfica- Toulouse, Braga- Karabağ, Shakhtar Donetsk- Marsilya yer aldı.

Çeşitli kanallardan yayınlanacak Galatasaray- Sparta Prag maçını tüm cihazlardan izlenir. TV 8,5 televizyon kanalında da yayınlanacak maçı istediğiniz yerden izlersiniz. Televizyondan yahut internet üzerinden kanala ulaşmanız mümkündür. Üstelik haber sitelerinde TV kanalının yayın linki paylaşılmaktadır.

Bu linke tıkladığınızda TV 8,5 yayınlarına erişirsiniz. Kanalın yayın akışından maç saati bilgilerine ulaşılır. Ayrıca kanalda şampiyonluk oynayacak takımların önceki maç tekrarları verilir. Örneğin, bugün Manchester City 2023 karşılamaları sunulur. Özet şeklindeki yayınların sporculara maçın heyecanını yeniden yaşatır.

Televizyon kanalının yayınları hd kalitedir. Yüksek çözünürlüklü maç yayınında reklam kesintisi olmaz. Buradan parasız ve şifresiz olarak maçları izlersiniz. Sonrasında özetler, değerlendirme gibi spor programlarını takip edersiniz. Ücretsiz maç yayınına UEFA resmi sitesinden de ulaşabilirsiniz.

Şampiyonlar Ligi Naklen Yayın Exxen

Şampiyonlar Ligi veren kanallar arasında TV 8,5 yanında online video sunan Exxen var. Exxen yayınları erişimi abonelik gerektiriyor. Ayrıca buradan yayını kaydederek sonra izleyebiliyorsunuz. Platforma kayıt ayrıcalıkları;

  • Exxen’ in adresine girerek ad, soyadı, mail ila üye olmalısınız.
  • Tablet ve telefon kullanarak istediğiniz mekandan yayını izlersiniz.
  • Bilgisayarınızla evinizden çıkmadan kusursuz maç deneyimi yaşarsınız.
  • Lige dair son dakika spor haber içeriklerini görürsünüz.
  • Platformun mobil uygulamasını kullanarak dilediğiniz zaman siteye girersiniz.

Yukardakiler dışında akıllı TV’nize sitenin uygulamasını yükleyebilirsiniz. Böylece geniş ekranda rahatlıkla maçları seyredersiniz. 2021′ de yayına başlayan Exxen reklamlı ve reklamsız üyelik sunar. Bütün yaş gruplarına hizmet veren sitede spor tutkunlarının ilgisini çekecek onlarca içerik vardır.

Platform üç sezon boyunca UEFA Şampiyonlar Ligi yayın haklarını almıştır. Canlı yayınlanan maçların sunumunda TRT Spor vb. spikerleri yapar. Cihazınızın veya sitenin özelliğine bağlı olarak maçları kaydedebilirsiniz. Bazı platformlarda bu ayrıcalık kolaylıkla kullanılır. Kumandanızı kullanarak birkaç dakikada maçın kaydını alırsınız.

Üstelik yayınlanan karşılaşma 24 saat içerisinde geri sarılarak kaydedilir. Kayıt esnasında yayını izlemeniz gerekmez. Özelliği kullanarak maçın saatini kaçırsanız daha lig heyecanından kopmazsınız. Şampiyonlar Ligi maçlarının kayıtlarını Exxen sitesinden yapabilirsiniz. Buradaki kayıt butonuna basmanız yeter.

Kayıtları maç sırasında yahut 24 saatlik süre dolmadan almalısınız. Kaydın izlenme ve saklanma süresi 7 gündür. Sürenin dolmasıyla yayın kaydınız silinir. Bütün avantajlardan yararlanmanız için abonelik almanız şarttır.

 

 

 

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.