DOLAR 32,3429 0.18%
EURO 35,2133 0.05%
ALTIN 2.246,950,17
BITCOIN %
İstanbul
13°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Bostanlısporlu Muaytha da Türkiye Üçüncüsü

Bostanlısporlu Muaytha da Türkiye Üçüncüsü

ABONE OL
Eylül 1, 2022 11:20
Bostanlısporlu Muaytha da Türkiye Üçüncüsü
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kütahya’da yapılan “Dumlupınar Meydan Muharebesi Zaferi 100. Yılı Çocuklar (Minik – Yıldızlar) Türkiye Muaythai Şampiyonası’’nda Bostanlıspor Türkiye Üçüncülüğü kazandı.

Bostanlıspor muaythai antrenörü Aytaç Uyanıker, Tarık Şenaras’ın yarıfinalde önce galip ilan edildiğini 10 dakika sonra da hakem hatası olarak yenik sayıldığını ifade ederek, “İtiraz ettik ama sonuç değişmedi. Ne olursa olsun tecrübe de kazandığımız bu şampiyonada aldığımız Türkiye Üçüncülüğü de başarıdır. Sporcularımla ne kadar övünsem azdır” dedi.

Aytaç Uyanıker, sporcuları Can Habacı, Tarık Senaras ve Mustafa Yaşar Atik’in başarılı maçlar çıkardığını, güçlü rakipleriyle karşılaşarak tecrübe kazandıklarını belirterek, “Dumlupınar Meydan Muharebesi Zaferi 100. Yılı Çocuklar (Minik – Yıldızlar) Türkiye Muaythai Şampiyonası küçük sporcularımız için güzel bir deneyim oldu. Tarık ilk üç maçını nakavtla aldı, yarıfinalde kaybetti. 3. Olmasına sevinelim mi, üzülelim mi bilemedik. Her şeye karşın kürsüye böylesine anlamlı Türkiye Şampiyonasında çıkması kulübümüz için onur verici. Gelecek için ümitliyim. Bostanlıspor muaythaide de sesini duyurmaya devam edecek” dedi.   

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.