DOLAR 32,3429 0.18%
EURO 35,2133 0.05%
ALTIN 2.246,950,17
BITCOIN %
İstanbul
13°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Bergüzar Korel’den “Okula Dönüş” daveti…

Bergüzar Korel’den “Okula Dönüş” daveti…

ABONE OL
Eylül 6, 2022 10:20
Bergüzar Korel’den “Okula Dönüş” daveti…
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ünlü oyuncu Bergüzar Korel, marka yüzü olduğu Hepsiburada ile Hilton Bosphorus’daki “Okula Dönüş” etkinliğinde yakın arkadaşları, basın ve influencer’larla bir araya geldi. Hepsiburada ile iş birliğini başlatan Korel, davetlilerle birlikte başrolünde yer aldığı Hepsiburada’nın “Okul Alışverişi Burada Başlar” reklam filmini izledi.

 

Hepsiburada’nın ihtiyaç sahibi öğrencilere kitap ve oyuncak ulaştırdığı “Bir Gülüş Yeter” isimli sosyal sorumluluk projesinin de misafirlere anlatıldığı etkinlikte, davetliler Türkiye’nin dört bir yanındaki okullara kırtasiye seti bağışında bulundu. 

 

Etkinlik sırasında gerçekleştirdiği konuşmada Bergüzar Korel, “Bugün burada bizlerle birlikte olarak yeni eğitim döneminin heyecanını paylaşan annelere ve çocuklarına katılımları için çok teşekkür ederim. Mayıs ayında annelik yolculuğumu paylaşmak üzere bir araya geldiğim Hepsiburada’yla iş birliğimiz samimiyet ve güvenle kuruldu. Hayat başlangıçlarla dolu ve anneliğin her günü, gecesi yepyeni bir macerayla, öğrenimle ve başlangıçla dolu demek. Annelerle deneyimlerimi paylaşmaktan, onlarla birlikte yepyeni şeyler öğrenmekten büyük mutluluk duyuyorum. Ayrıca sevinçle öğrendim ki Hepsiburada 2022’nin ikinci çeyreğinde yapılan araştırmaya göre "annelerin en çok tavsiye ettiği e-ticaret markası" olmuş. Bu haber şimdiden bu yolculuktaki emeklerimizin dönüşlerini aldığımızın göstergesi.

 

Hepsiburada, bu yıl Nisan ayında başlattığı “Bir Gülüş Yeter” projesiyle durmaksızın ülkenin dört bir yanındaki çocukların ihtiyaçlarını karşılıyor. Şimdi de okulların açıldığı bu dönemde 5 bin kırtasiye setiyle 30 bin çocuğa destek oldu…  Ayrıca Hepsiburada bugüne dek, kitap ve oyuncaklara erişmekte zorluk yaşayan çocukların yaşadığı fırsat eşitsizliğini en aza indirme hedefiyle, 135 okuldan 25 bin çocuğa ulaştı. Ben de onlara destek olabiliyorsam, birlikte çocukların gülüşüne ortak olabiliyorsak ne mutlu bana” diyerek düşüncelerini paylaştı. 

 

Bergüzar Korel’in Hepsiburada ile gerçekleştirdiği “Okula Dönüş” davetine Beyza Şekerci gibi isimler katıldı. 

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.