DOLAR 32,3408 0.18%
EURO 35,1306 -0.17%
ALTIN 2.238,32-0,22
BITCOIN 2038246-6,88%
İstanbul
11°

AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Doğu Demirkol güldürdü, Murat Boz coşturdu

Doğu Demirkol güldürdü, Murat Boz coşturdu

ABONE OL
Eylül 4, 2022 16:40
Doğu Demirkol güldürdü, Murat Boz coşturdu
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Türkiye'de sağlık turizminin öncü markası Voila, 1. Yılını muhteşem bir partiyle kutladı. Ünlülerin akın ettiği gecenin ardı ardına sahneye çıkan Doğu Demirkol ve Murat Boz oldu…

 

Voila Klinik, 1. yaşını kurucuları Nazlı & Furkan Certel'in organize ettiği muhteşem bir partiyle kutladı. Marriott Hotel Asia'da düzenlenen davette iş, sanat ve sosyal yaşam dünyasından seçkin isimler bir araya geldi…

 

Girişimci Nazlı Certel ve eşi Plastik, Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Uzmanı Op. Dr.  Furkan Certel, yaptıkları açılış konuşmasında "Bebeğimiz gibi büyüttüğümüz markamızın 1. yaşını kutluyor olmaktan ötürü çok mutluyuz. Ülkemizde sağlık turizmi her geçen gün büyümeye devam ediyor. Bizlerin de bunda önemli bir katkısı olması gurur verici." dedi…

 

 

DOĞU DEMİRKOL: ESTETİK BENİ BOZAR

 

Davette sahneye çıkan komedyen Doğu Demirkol sahnedeki gösterisine ev sahibi Nazlı Certel'i de dahil ederken, "Estetik yaptırmayı düşünmem. Belki kimine göre ihtiyacım var estetiğe ama estetik komedyen olarak beni bozabilir" dedi.

 

 

MURAT BOZ'DAN MUHTEŞEM ŞOV

 

Yaz tatili bitirdikten sonraki ilk konserini Voila için veren Murat Boz özel gece bulunmanın mutluluğunu yaşadığını dile getirdi. Murat Boz  , muhteşem performansı ve birbirinden özel şarkıları ile izleyenleri kendisine hayran bırakırken Doğu Demirkol'la da düet yaptı.

 

 

AŞIKLAR EL ELE

 

Voila' nın 1. yaş kutlamasının özel konukları arasında  oyuncu Özge Yağız'la Gökberk Demirci de yer aldı. İki sevgili aralarındaki buzlarını erittikten sonra ilk kez bir davete beraber katıldı.

 

Voila'nın 1. Yıl partisinde ayrıca Ceren Benderlioğlu, Gülsim Ali, Nik Xhelilaj, Cihan Nacar, Zeynep Mansur, Wilma Elles ve Şebnem Schaefer gibi isimler de yer aldı.

Kapanışta Nazlı Certel, Cihan Nacar imzalı elbisesi ile Doğuş Cakabor 'un dj kabinine geçerek konuklara teşekkürlerini sundu.

 

 

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.