DOLAR 32,3422 0.18%
EURO 35,2042 0.02%
ALTIN 2.245,320,09
BITCOIN %
İstanbul
13°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Puma’dan yeni şarkı “Keyfim Yerinde”

Puma’dan yeni şarkı “Keyfim Yerinde”

ABONE OL
Eylül 4, 2022 16:40
Puma’dan yeni şarkı “Keyfim Yerinde”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

15 yıldır Rap dünyasında kariyerini adım adım ilerleten Puma yeni klibiyle hayranlarıyla buluşuyor. Puma yaklaşık olarak 2 senedir çok büyük bir titizlikle hazırladığı ‘’Keyfim Yerinde’’ isimli şarkısını Paragon Yapım Şirketi ve  ödüllü yönetmen Ozan Ali Korkut ile tamamladı. Puma yönetmen olduğunda Ozan Ali Korkut'un yer aldığı ve 3 gün süren klip çekimlerinde herşeyi titizlikle yaptıklarını, mekan seçimlerinde çok uğraştıklarını belirtti.

 

 

Rap piyasasının her zaman yenilik ve kaliteli işlere ihtiyacı olduğunu dile getiren Puma "Keyfim Yerinde" isimli single çalışmasını bu yönde hazırladığının da altını çizdi. Puma son dönemlerde popüler hale gelen bir çok rap sanatçıyla yıllardır çalışarak konser ve stüdyolarda kazandığı tecrübeleri müzikseverlerle yeni buluşturduğu ‘’Keyfim Yerinde’’ adlı çalışmasına aktardığını, 2023 senesinin sonuna kadar 3 single çalışmasının daha müzikseverlerle buluşacağını belirtti.

 

 

Puma ayrıca açıklamalarında; "Yaptığım eser aslında sokak işi, o yüzden Yönetmen Ozan Ali Korkut ile muazzam bir çalışma sergiledik. Ankarada 5 mahalle ve en az 50’den fazla sokak gezerek mekan seçimini tamamladık. Çünkü sözlerin ve hikayenin klibin her anı ve açısıyla uyumlu olması gerekiyordu. Sokakta yer alan bir sanatçı olarak temanın ve hikayenin böyle olmasını ben istedim ve en önemli olan doğal ve amatör ruhtu bunuda gerçekleştirdik. ‘’Keyfim Yerinde’’ Türk Rap piyasasına ışık tutacak bir eser. Kendime ve yaptığım işe sonsuz güveniyorum. Dilerim uzun zamanlar yeni projelerle beni izleyen ve dinleyen kitleme projeler aktarabilirim." ifadelerine yer verdi.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.