DOLAR 32,4088 -0.12%
EURO 34,7908 0.11%
ALTIN 2.436,33-0,08
BITCOIN %
İstanbul
13°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Warcraft Rumble 5. Sezonda Haylazlığın Bini Bir Para – 17 Nisan'da Başlıyor

Warcraft Rumble 5. Sezonda Haylazlığın Bini Bir Para – 17 Nisan'da Başlıyor

ABONE OL
Nisan 16, 2024 12:10
Warcraft Rumble 5. Sezonda Haylazlığın Bini Bir Para – 17 Nisan'da Başlıyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Warcraft Rumble’ın beşinci sezonuna çok az zaman kaldı. Bu sezon, gizemli yeni bir aileden yepyeni bir mini ve lonca arkadaşlarınla birlikte oynamanın yeni bir yolu oyuncularla olacak!

En yeni sezonda savaş, çok amaçlı kabiliyetleri ve görünmez düşmanları saptayabilme yeteneğiyle ordu geliştirmenize haylaz bir strateji katan Peri Ejder ile hem ölümcül hem de sevimli olacak. Menzilli saldırganlara karşı savunmasız olsa da müttefikleri güçlendirmek için bir dizi destek ve hasar kabiliyeti sağlayabilir, düşmanları sinsice atlatabilir ve hatta hasar almaktan kaçabilir.

Tüm bunlara ek olarak, 5. Sezonun ilerleyen zamanlarında Aykarası Panayırı, Warcraft Rumble’ın minyatür dünyasını da tur programına ekliyor. Silas Aykarası, etkileyici tuhaflıklar koleksiyonunun kapılarını her iki haftada bir aralayacak. Bu kapının ardında oyuncuları tamamlanacak mücadeleler ve kazanılacak ödül biletleri bekliyor olacak. Kazanılan her bilet, lonca arkadaşlarınla paylaşılacak ve dilediğin mükemmel yeni ödüllerde harcanabilecek.

Bu arada, Warcraft Rumble’a ilk ziyaretlerinde, etkilenen haritalardaki sandık ve altın noktalarının Aykarası Panayırı Kaos Sandıklarıyla değiştiğini göreceksiniz. Bu sandıkları açarken dikkatli olun. Vahşi ve öngörülmez büyülerle dolularmış deniyor

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.