DOLAR 32,3422 0.18%
EURO 35,2042 0.02%
ALTIN 2.245,320,09
BITCOIN %
İstanbul
13°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Sanat ve eğlencenin adresi İzmir Fuarı

Sanat ve eğlencenin adresi İzmir Fuarı

ABONE OL
Eylül 4, 2022 13:10
Sanat ve eğlencenin adresi İzmir Fuarı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

91. İzmir Enternasyonal Fuarı, 91’inci yaşını İzmirlilerle birlikte büyük bir coşku ile kutluyor. İzmir Fuarı’nın ikinci gününde, Atatürk Açık Hava Tiyatrosu’nda Doğu Demirkol, Rock&Rap Sahnesi’nde KÖFN, Mogambo Geceleri’nde ise Fatih Erçok sahne aldı. Ziyaretçiler, unutulmaz bir gece yaşadı. 

 

Bu yıl dünyanın en büyük gastronomi fuarı Terra Madre Anadolu İzmir ile birlikte gerçekleştirilen 91. İzmir Enternasyonal Fuarı, tüm coşkusu ve heyecanıyla devam ediyor. Fuar’da ikinci günün akşamı Rock&Rap Sahnesi’nde geçen Mart ayında çıkardıkları ‘Bi’ Tek Ben Anlarım’ adlı tekli ile aylardır müzik listelerinde yer alan KÖFN sahne aldı.  Vokalist, şarkı yazarı Salman Tin ile prodüktör ve aranjör Bilge Kağan Etil’den oluşan KÖFN’e müzikseverler büyük ilgi gösterdi. Yaklaşık iki saat sahnede kalan KÖFN, dillerden düşmeyen, milyonlarca kez dinlenen, en çok çalan şarkılar listelerinde zirvede yer alan ‘Bi’ Tek Ben Anlarım’ şarkısını konseri izleyenlerin yoğun alkış ve istekleri nedeniyle 4 kez seslendirdi. Kültürpark 3 No’lu Hol önündeki Rock&Rap Sahnesi, sırasıyla Patron, Perdenin Ardındakiler, Sena Şener, Lil Zey, Pentagram, Can Gox ile Anıl Piyancı ve Contra’yı müzikseverlerle buluşturacak.

 

İzmir konser vermekten en çok keyif aldığım şehir

Fuarın klasikleri arasına giren Mogambo Geceleri ikinci akşamında, Fatih Erkoç’u ağırladı. Caz müziği Türkiye’ye sevdiren müziğinin usta ismi Fatih Erkoç, geçmişten günümüze sevilen şarkılarının yanı sıra caz repertuarını da seslendirdi. Erkoç, sahne enerjisi ve samimi sohbetleriyle de keyifli dakikalara imza attı. Usta sanatçı, İzmir’e olan sevgisini de “İzmir, 54 yıllık profesyonel sahne hayatımda konser vermekten en çok keyif aldığım şehir. Gerçekten müzikten anlayan muhteşem bir seyircisi var. İzmir’de yılda 5-6 konser veriyorum, her defasında salonlar dolup taşıyor. İzmirlilere minnettarım. İyi ki varsınız” sözleriyle dile getirdi. 

 

Mogambo’da Fuar boyunca müzik durmayacak. Ceylan Ertem 4 Eylül, Birsen Tezer 5 Eylül, Ibis Maria 6 Eylül, Mirkelam 7 Eylül, Öykü Gürman 8 Eylül ve Buzuki Orhan da 10 Eylül’de sahne alacak. Ezgi Bıcılı’nın ön grup olarak sahne aldığı Mogambo Geceleri’nin biletlerinin satışı ief.izfas.com.tr adresinden yapılıyor.

 

Atatürk Açık Hava’da ilk konuk Doğu Demirkol oldu

Atatürk Açık Hava Tiyatrosu Etkinlikleri’nde ilk konuk ise ünlü komedyen ve oyuncu Doğu Demirkol oldu. Demirkol, stand-up gösterisiyle izleyicilere unutulmayacak bir akşam yaşattı. Demirkol, gösterisinde kendi hayatından kesitleri de esprili örneklerle anlattı. Rol aldığı Nuri Bilge Ceylan’ın Ahlat Ağacı filmine seçilmesinin hikayesini ve sette yaşadıklarından kesitler de anlatan Demirkol, iki saati aşkın süre sahnede kaldı. Sevilen komedyene izleyiciler, alkışlarıyla ve kahkahalarıyla da bol bol karşılık verdi. Atatürk Açık Hava Tiyatrosu’nda etkinlikler Yasemin Sakallıoğlu, Meksika Açmazı ve Armağan Çağlayan ile Size Anlatacaklarım Var gösterileriyle devam edecek.  Etkinlik biletleri satışı ise kultursanat.izmir.bel.tr adresinden yapılıyor. 

 

İzmir Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde Folkart ana sponsorluğu Migros etkinlik sponsorluğu, Batı Anadolu, Çimentaş, ESBAŞ, İZKA İnşaat, Jimmy Key, Karluna, Luna, Nemport, Tankar, Uniteks sponsorluğu, Kafa Radyo medya sponsorluğunda düzenlenen İzmir Enternasyonal Fuarı, 11 Eylül tarihine kadar teknoloji, ticaret, kültür, sanat ve eğlencenin her yaş grubuna hitap eden etkinlikleriyle İzmirlileri karşılayacak.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.