DOLAR 32,4335 0.23%
EURO 35,0097 -0.21%
ALTIN 2.324,570,22
BITCOIN %
İstanbul
16°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Türk Eğitim Vakfı’nın 2022 Mezuniyet Töreni “Daima TEV’li” Konseptiyle Gerçekleşti
  • Haber Optik
  • Eğitim
  • Türk Eğitim Vakfı’nın 2022 Mezuniyet Töreni “Daima TEV’li” Konseptiyle Gerçekleşti

Türk Eğitim Vakfı’nın 2022 Mezuniyet Töreni “Daima TEV’li” Konseptiyle Gerçekleşti

ABONE OL
Eylül 7, 2022 09:10
Türk Eğitim Vakfı’nın 2022 Mezuniyet Töreni “Daima TEV’li” Konseptiyle Gerçekleşti
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Türk Eğitim Vakfı (TEV), 6 Eylül Salı günü TEV’in YouTube kanalı üzerinden gerçekleştirilen mezuniyet töreninde TEV ailesi ve eğitim dostlarıyla 2 binden fazla TEV bursiyeri mezuniyetini kutladı. 

 

55 yıl önce eğitimin yaygınlaşması ve Türkiye’nin aydınlık geleceğine destek olmak için kurulan Türk Eğitim Vakfı (TEV), bu yıl mezun olan bursiyerleri için 6 Eylül Salı günü, “Daima TEVli” temasıyla dijital bir mezuniyet töreni düzenledi.

 

Ünlü isimler ‘’Kepim Kimde’’ konseptiyle katılım sağlarken, TEV Mütevelli Heyeti Başkanı Ömer Koç bursiyerlerle yazılı mesaj paylaştı.

 

TEV Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Mehmet Şükrü Tekbaş, TEV Genel Müdürü Banu Taşkın da konuşmalarıyla mezun bursiyerlerin sevincine ortak oldular. 

 

Ömer Koç: “Sizler; cumhuriyet'in ilke ve inkılaplarına sâdık, demokrasiye inanan, laik, âdil, yenilikçi, kendine güveni tam, hür fikirli gençler olarak, memleketimiz ve insanlık için önemli işler yapacak olan yarının liderlerisiniz.’’

 

TEV Mütevelli Heyeti Başkanı Ömer Koç öğrencilere yazılı ilettiği mesajında: “Sizler; cumhuriyet'in ilke ve inkılaplarına sâdık, demokrasiye inanan, laik, âdil, yenilikçi, kendine güveni tam, hür fikirli gençler olarak, memleketimiz ve insanlık için önemli işler yapacak olan yarının liderlerisiniz. Sizlere ulu önderimizin “hiçbir şeye ihtiyacımız yok, yalnız bir şeye ihtiyacımız vardır; çalışkan olmak!” öğüdünü hatırlatmak isterim. Sizlerin ileride önemli başarılar elde ederek ülkemizin kalkınmasına katkıda bulunacağınıza yürekten inanıyorum.’’ dedi.

 

Konuşmasına mezun bursiyerleri tebrik ederek başlayan TEV Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Mehmet Şükrü Tekbaş, “Aydınlık bir gelecek sizi bekliyor. Çünkü bu aydınlığı yaratacak olan sizlersiniz. Sizleri yaptığınız her işte, Atatürk'ün çizdiği çağdaş uygarlık yolunda ilerleyen,  Cumhuriyet'in değerlerine sahip çıkan, çalışan, üreten, paylaşmayı bilen insanlar olarak görmeyi bekliyoruz. Mezun olmanız elbette aramızdaki bağı koparamaz. İhtiyaç duyduğunuz her an TEV aileniz sizin her zaman yanınızda olmaya devam edecek” diyerek bursiyerlere seslendi.TEV Genel Müdürü Banu Taşkın ise “Türkiye’nin en köklü vakıflarından biri olarak; ülkesine karşı sorumluluk duyan birçok hayırsever kurum ve eğitim dostlarının desteğiyle eğitim için, geleceğimiz için aynı özveriyle çalışmaya devam ediyoruz. Tüm bu çalışmalarımızın en güzel meyvesi ise sizlersiniz. Sizin gibi başarılı gençlerimizin eğitimine devam etmesi, sizlerden sonra gelecek olan nesillere de desteğini eksik etmemesi bizim en büyük gururumuz” diye konuştu.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.