DOLAR 32,4296 0.22%
EURO 35,0955 -0.11%
ALTIN 2.323,210,19
BITCOIN %
İstanbul
16°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Kartepe’nin muhteşem gençlerinin valizleri dolacak

Kartepe’nin muhteşem gençlerinin valizleri dolacak

ABONE OL
Eylül 30, 2022 11:10
Kartepe’nin muhteşem gençlerinin valizleri dolacak
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kartepe Belediyesi üniversite sınavına hazırlanan 12.sınıf öğrencilerine yönelik Eğitim Danışmanı Gökhan Müftüoğlu, ile Kartepeli gençleri bir araya getirdi.

 

Yeni eğitim öğretim dönemine hızlı bir giriş yapan Kartepe Belediyesi, 2023 Haziran ayında yapılacak olan üniversite sınavına girecek Kartepeli öğrencilere yönelik “Gri Koç” mahlaslı Eğitim Danışmanı Gökhan Müftüoğlu’nu “Sınav Kazandıran Taktikler” söyleşisiyle bir araya getirdi. Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezi’nde düzenlenen seminere öğrenciler büyük ilgi gösterdi.

 

SINAV TAKTİKLERİ GRİ KOÇ’TAN

Seminere katılan Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman “Kartepemiz çok güzel bir ilçedir. Sizleri burada ağırlamaktan büyük memnuniyet duyuyoruz. Buraya geldiğiniz için çok teşekkür ediyorum. Hafiften heyecanlar ve karın ağrıları başlıyor. Üniversiteyle ilgili ailemle konuştuğum zaman karnım ağrırdı. Şimdi geri dön deseler o karın ağrısına razıyım. Sizlerin yerinde olmayı isterdim. Hepiniz çok başarılı olacaksınız. Ne istediğinizi bilmelisiniz. Sizlere güveniyorum. İnşallah rabbim sizlerin gönlüne göre verir” dedi.

 

ODAKLANMAYA DİKKAT

Seminerde Kartepeli gençlerle soru cevap olarak seminer veren Gri Koç Gökhan Müftüoğlu “Ne istediğinizi bilmek çok önemlidir. Sayısal mı? Sözel mi? bunu bilmek sizlerin karar vermesini sağlayacaktır. İstediğinizi belirleyip bu yönde çalışmanız ile başarılı olabilirsiniz. Zamanı planlı kullanmalısınız. Sevdiğiniz mesleği yapmalısınız. Ancak bu şekilde başarıyı elde edebilirsiniz. Odaklanmanız önemlidir. Sosyal medya odaklanmanıza engel olur. Şuanda dünyanın en büyük sorunu olarak odaklanma gösterilmektedir. Odaklanma dünyanın var olduğundan bu yana hiç bu kadar yerlerde olmadı. Buna dikkat etmelisiniz. Sizlere kaybettiğiniz zamanı kimse geri vermeyecek. İstediğiniz hedefe ulaşmak için çalışın. İnşallah istediğiniz okulları bölümleri kazanacaksınız. O valizler dolacak” diyerek tıka basa dolu olan salonda öğrencilerle motivasyon ve özgüven uygulamaları yaptı.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.