DOLAR 32,3364 0.17%
EURO 35,1895 -0.02%
ALTIN 2.242,15-0,05
BITCOIN 2095486-5,25%
İstanbul
11°

PARÇALI AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Zorlu PSM’den Sanatseverlere   Yılbaşı Hediyesi: Zorlu PSM Hediye Kart

Zorlu PSM’den Sanatseverlere Yılbaşı Hediyesi: Zorlu PSM Hediye Kart

ABONE OL
Aralık 9, 2022 10:40
Zorlu PSM’den Sanatseverlere   Yılbaşı Hediyesi: Zorlu PSM Hediye Kart
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Zorlu PSM, sanat dolu bir yılbaşı hediyesini sanatseverlerle buluşturuyor. Sevdiklerine alternatif ve özel bir yılbaşı hediyesi armağan etmek isteyenler için “Zorlu PSM Hediye Kart” satışta! 

 

Zorlu PSM’nin ziyaretçilerine hazırladığı yeni yıl sürprizlerinden “Zorlu PSM Hediye Kart” sanatseverlere, sevdiklerine Zorlu PSM’nin sanat dolu etkinliklerinden hediye etme imkanı sunuyor. 250 TL, 500 TL ve 1000 TL’lik seçeneklerle sunulan Zorlu PSM Hediye Kart’a Zorlu PSM gişelerini ziyaret ederek veya hediyekart@zorlu.com adresine mail atarak sahip olunabilecek. Zorlu PSM Hediye Kart bireysel olarak özel bir hediye seçeneğine dönüşürken, kurumsal firmalar için de sanat dolu bir yılbaşı hediyesi alternatifi sunuyor.

 

Zorlu PSM Hediye Kart bakiyeleriyle konserden tiyatroya, müzikallerden stand-up’lara kadar geniş bir yelpazede Zorlu PSM’ye ait etkinliklerden bilet satın alınabilecek. Zorlu PSM Hediye Kart, hem passo.com.tr’de hem de Zorlu PSM gişelerinde kullanılabilecek. Bakiye sorgulaması ise yine gişelerden ve passo.com.tr üzerinden yapılacak.

 

Sanatseverlere capcanlı bir dünyanın kapısını aralayacak Zorlu PSM Hediye Kart ile Zorlu PSM’de sanat dolu bir yılın tadını çıkarın!

 

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.