DOLAR 32,5218 0.2%
EURO 34,5737 0.04%
ALTIN 2.493,060,29
BITCOIN 20714641,33%
İstanbul
21°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

TV3 Grubu ve LRT, Saran Media Group iş birliğiyle Baltık Ülkelerinde EuroLeague yayın haklarını genişletiyor
  • Haber Optik
  • Ekonomi
  • TV3 Grubu ve LRT, Saran Media Group iş birliğiyle Baltık Ülkelerinde EuroLeague yayın haklarını genişletiyor

TV3 Grubu ve LRT, Saran Media Group iş birliğiyle Baltık Ülkelerinde EuroLeague yayın haklarını genişletiyor

ABONE OL
Haziran 6, 2023 14:50
TV3 Grubu ve LRT, Saran Media Group iş birliğiyle Baltık Ülkelerinde EuroLeague yayın haklarını genişletiyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

TV3 Grubu ve LRT, Saran Media Group ile iş birliğine imza attığını duyurdu. Bu kapsamda, Baltık ülkelerinde Turkish Airlines EuroLeague ve 7Days EuroCup maçlarının FTV ve PayTV yayın hakları uzatıldı. 

Yeni anlaşma kapsamında, TV3 Grubu ve LRT, Litvanya’da Zalgiris Kaunas maçlarını ve EuroCup’ta yer alan Litvanya kulübünün tüm maçlarını ortak yayınla ekranlara taşıyacak. Litvanya’daki sporseverler LRT ile maçları LRT Televizija veya LRT Plius kanallarında ve lrt.lt portalında izleyebilecek.

Tüm EuroLeague maçları ve seçilmiş EuroCup maçları, TV3 Grubu’na ait olan, Baltık ülkelerindeki en büyük OTT televizyonu Go3 ile birlikte Litvanya, Letonya ve Estonya’da yayın yapan TV3 Sport kanallarında izlenebilecek.

TV3 Grubu’na ait Go3 televizyonunun CEO’su Jan Wykrytowicz, “Go3 televizyonu ve TV3 Sport kanalları, Baltık ülkelerinde en iyi basketbolun ev sahibi olmaktan gurur duyuyor. Her sezon, EuroLeague, EuroCup, LKL, NBA, WNBA, FIBA şampiyonaları, ACB League, Basketbol Şampiyonlar Ligi gibi en heyecan verici basketbol müsabakalarından 1000’den fazla canlı maçı basketbol severlere sunuyoruz. Yaklaşan sezonlarda, Baltık bölgesindeki taraftarlarımızın Zalgiris Kaunas maçlarını, Playoffları ve Final Four aşamalarını bizimle izleyebilecek olmalarından heyecan duyuyoruz.” dedi.

LRT Genel Müdürü Monika Garbaciauskaite-Budriene ise şunları söyledi: “Euroleague Basketball Avrupa genelinde büyük ilgi görüyor, bu yüzden LRT olarak Go3 televizyonuyla iş birliği yapmaktan ve pek çok popüler turnuvaların yayın haklarını Litvanya genelinde geniş bir izleyici kitlesine ulaştırmaktan mutluluk duyuyoruz. Litvanya halkının basketbola olan ilgisi oldukça yüksek, bu içeriği takip etme imkanını sağlamak LRT grubu için son derece önemli.”

“TV3 Grubu, LRT ve Saran Media Group ile olan iş birliğimizi genişletmekten büyük memnuniyet duyuyoruz ve maçlarımızı tüm Baltık bölgesi taraftarlarımıza sunmaktan gurur duyuyoruz” diyen Euroleague Basketball Pazarlama ve İletişim Kıdemli Direktörü Alex Ferrer Kristjansson, “2020 yılında başlattığımız ücretsiz yayın ve ücretli televizyon hibrit modelini sürdürmek bizim için çok önemli. Bu model, son sezon boyunca yüzde 50’lik bir izleyici büyüme oranına ulaşarak son derece başarılı olduğunu kanıtlamıştır.”

Turkish Airlines EuroLeague ve 7DAYS EuroCup’ın Litvanya, Estonya ve Letonya’daki yayın hakları sahibi olan Saran Media Group’un CEO’su Kenan Saran ise “TV3 Grubu ve LRT ile olan iş birliğimizi büyütmekten mutluluk duyuyoruz. Litvanya, Letonya ve Estonya’da yaşayan milyonlarca tutkulu basketbol severe Avrupa’nın en seçkin basketbol turnuvaları Turkish Airlines EuroLeague ve 7Days EuroCup’ı sunmak heyecan verici. Euroleague Ventures ile olan medya ortaklığımızı büyütmekten memnuniyet duyuyor, Saran Media Group’a duydukları güven ve inanç için teşekkür ediyoruz” dedi.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.