DOLAR 32,3429 0.27%
EURO 35,1426 0%
ALTIN 2.308,071,36
BITCOIN %
İstanbul
17°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Türkiye Finans, dördüncü kez Türkiye’nin en etik şirketleri arasına girdi
  • Haber Optik
  • Ekonomi
  • Türkiye Finans, dördüncü kez Türkiye’nin en etik şirketleri arasına girdi

Türkiye Finans, dördüncü kez Türkiye’nin en etik şirketleri arasına girdi

ABONE OL
Kasım 18, 2022 09:40
Türkiye Finans, dördüncü kez Türkiye’nin en etik şirketleri arasına girdi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Türkiye Finans, Etik Değerler Merkezi Derneği (EDMER) tarafından 10 yıldır düzenlenen ve etik değerlere önem veren şirketlerin ödüllendirildiği “ETİKA 2021 Türkiye Etik Ödülleri” organizasyonunda uluslararası etik standartlara uygunluğuyla dördüncü kez ödül aldı.

 

Türkiye Finans, etik ve iş ahlakı konusunda farkındalık oluşturmak amacıyla Etik Değerler Merkezi (EDMER) tarafından 10 yıldır düzenlenen “ETİKA 2021 Türkiye Etik Ödülleri” organizasyonunda ilgili tüm kriterlerde uluslararası etik standartlara uygunluk göstererek ödüle layık görüldü. Türkiye Etik Ödülü’nü bu yıl da almaya hak kazanan Türkiye Finans, üst üste üç, toplamda dördüncü kez Türkiye’nin en etik şirketleri arasına girmeyi başardı. 

 

Konuya ilişkin yorumda bulunan Türkiye Finans İç Kontrol ve Uyum Direktörü Hasan Çevik, “Türkiye Finans olarak etik değerlere ve iş ahlâkına olan bağlılığımız insan odaklı kurum kültürümüzün önemli bir parçasıdır. Bankamızın, katılım bankacılığı prensiplerinden ödün vermeden etik bankacılık anlayışla yürüttüğü iş süreçlerinin Etik Değerler Merkezi gibi saygın bir kuruluş tarafından takdir edilmesi gurur verici bir gelişmedir. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da etik değerlerimize sahip çıkarak ülkemizin rol model kurumları arasında yer almaya devam edeceğiz” dedi.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.