DOLAR 32,3416 0.18%
EURO 35,2034 0.02%
ALTIN 2.247,650,20
BITCOIN 2141903-1,90%
İstanbul
13°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

TRPharm Multigen İşbirliğinde Yeni Bir Aşamaya Geçiyor

TRPharm Multigen İşbirliğinde Yeni Bir Aşamaya Geçiyor

ABONE OL
Ocak 26, 2023 13:20
TRPharm Multigen İşbirliğinde Yeni Bir Aşamaya Geçiyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

TRPharm yeni iş birliklerine adım atmanın yanı sıra var olan iş birliklerini de genişleterek yoluna devam ediyor 

TRPharm, MULTİGEN Sağlık Hizmetleri ile işbirliğini genişletiyor. TRPharm Genel Müdürü İsmet İnce, “Uzun yıllardır birlikte çalışmaktan gurur duyduğumuz MULTİGEN ile iş modelimizi yeniden yapılandırarak daha fazla hekim ve hasta için çalışarak sağlığa uzanan köprü olmayı hedefledik” dedi.

 

Ar-Ge temelli yenilikçi sağlık şirketi, hastalar ve sağlık profesyonelleri için de çözüm ortağı olma hedefiyle faaliyetlerini sürdüren TRPharm, Türkiye merkezli yenilikçi ve global bir ilaç firması olma vizyonuyla yeni iş birliklerine imza atarken, var olan iş birliklerini de genişletme yoluna gidiyor. TRPharm, bu çerçevede Multigen’le olan iş birliğinde yeni bir aşamaya geçiyor.

 

Onkoloji, hematoloji, nöroloji  ve nadir hastalıklar başta olmak üzere geniş bir ürün portföyüne sahip olan TRPharm, sağlık sektöründe bugüne kadar verdiği hizmetlere bir yenisini daha ekleyerek ilaç alanındaki tecrübesine cihaz, genetik testler ve rejeneratif tıp alanlarını da ekliyor.

 

MULTİGEN Genetik Hastalıkları Değerlendirme Merkezi, alanında öncü Prof. Dr. Hüseyin Onay’ın tıbbi genetik alanındaki 20 yıla ve 400 binden fazla hasta sonucuna dayanan tecrübesi ile, 2015’ten bu yana faaliyet gösteren Multigen Sağlık Hizmetleri’nin genetik tanı alanında uzmanlaşmış bir kolu olarak 2020 yılında kurulmuştur. MULTİGEN Genetik Hastalıkları Değerlendirme Merkezi hem bilimsel / hem de teknik personelleri ile biyoinformatik analizler, proje, Ar-Ge ve danışmanlık hizmetleri sağlayan ülkemizin ve dünyanın en iyi genetik tanı laboratuvarlarından birisidir. Multigen Ar-Ge tarafından geliştirilen genetik tanı kitleri sayesinde dünyada en hızlı genetik test sonucu veren laboratuvarlardan bir tanesidir. Prof. Dr. Hüseyin Onay, bugüne kadar tıbbi genetik alanında yaptığı 220’den fazla bilimsel yayın, dünyada ilk defa tanımlanmış yüzlerce yeni mutasyon ve dünyanın birçok ülkesinde tıbbi genetik alanında verdiği konferanslar ile alanında öncü bir isimdir. Merkez bünyesinde çalışan teknik personeller ise üst düzey eğitim almış, uzun yıllardır genetik test geliştirme ve uygulama tecrübeleri olan biyolog ve moleküler biyologlardır.

Söz konusu iş birliği konusunda bir açıklama yapan İsmet İnce, “TRPharm olarak vizyonumuza, sağlığı yenilikçi çözümlerle buluşturarak ulaşmayı hedefliyoruz. Uzun yıllardır birlikte çalışmaktan gurur duyduğumuz MULTİGEN ile iş modelimizi yeniden yapılandırarak daha fazla hekim ve hasta için sağlığa uzanan köprü olmayı hedefledik.  Kanser vakalarının erken dönemde tespit edilmesi, net olmayan vakalarda kesin tanı konulması ve tedavi kararlarının belirlenmesiyle kanser hastalarının sadece ihtiyacı olan tedavileri almalarına dünyadaki diğer laboratuvarlarla yarışacak hızda çalışılarak sonuç verilmesine vesile olmaktan mutluluk duyuyoruz” dedi.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.