DOLAR 32,3828 0.11%
EURO 35,0674 -0.2%
ALTIN 2.313,491,60
BITCOIN %
İstanbul
16°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

TFF Başkanı Büyükekşi Akademi Ziyaretlerine Yukatel Kayserispor ile Devam Etti
  • Haber Optik
  • Ekonomi
  • TFF Başkanı Büyükekşi Akademi Ziyaretlerine Yukatel Kayserispor ile Devam Etti

TFF Başkanı Büyükekşi Akademi Ziyaretlerine Yukatel Kayserispor ile Devam Etti

ABONE OL
Mayıs 17, 2023 12:50
TFF Başkanı Büyükekşi Akademi Ziyaretlerine Yukatel Kayserispor ile Devam Etti
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi, Altyapı Akademileri Projesi kapsamında Altyapı Akademilerinde Türkiye Modeli oluşturmak ve sürdürebilmek adına gerçekleştirdiği kulüp akademileri ziyaretlerine Yukatel Kayserispor ile devam etti. 

Futbol Akademisi projesi kapsamında daha önce Belçika ve Hollanda kulüpleri ve federasyonlarının yanı sıra Trabzonspor, Bitexen Giresunspor, 1461 Trabzon, Altınordu, Galatasaray, Fraport TAV Antalyaspor, İstanbul Başakşehir FK, Beşiktaş, Corendon Alanyaspor MKE Ankaragücü, Gençlerbirliği, Ankara Keçiörengücü, Ankara Demirspor, Ankaraspor, Etimesgut Belediyespor, Gaziantep FK, Çorum FK, Yılport Samsunspor, Adana Demirspor, Yeni Mersin İdmanyurdu, Karbel Karaköprü Belediye Spor, Şanlıurfaspor, Demir Grup Sivasspor ve Sivas Belediye Spor kulüplerini inceleyen Büyükekşi bugün de Yukatel Kayserispor’u ziyaret ederek, altyapı çalışmaları hakkında bilgi aldı.

Yukatel Kayerispor Başkanı Ali Çamlı, Başkan Vekili Nurettin Açıkalın, Asbaşkan Tufan Koç ve Basın Sözcüsü Samet Koç’un ev sahipliği yaptığı ziyarette Başkan Mehmet Büyükekşi’ye TFF Süper Lig Kulüplerinden Sorumlu İcra Kurulu Üyesi Müslüm Özmen eşlik etti.

Büyükekşi, Kayserispor’un 15.000 m² inşaat alanı ile Türkiye’nin spor kulüpleri arasındaki en kapsamlı ve en büyüğü olma özelliğini taşıyan Kocasinan’da yer alan tesislerini gezerken, Yukatel Kayserispor Kulübü Başkanı Ali Çamlı altyapı yatırımları ve çalışmalarıyla ilgili bilgiler verdi. Futbol Direktörü Murat Duman ve Teknik Direktör Çağdaş Atan da akademi çalışmaları hakkında görüşlerini paylaştı. 

Büyükekşi, ASKF tesislerinde incelemelerde bulundu 

Mehmet Büyükekşi, Yukatel Kayserispor Kulübü’ne gerçekleştirdiği ziyaretin öncesinde Kayseri TFF Bölge binasını da ziyaret etti. Başkan Büyükekşi daha sonra ise Sümer’de yapılan Türkiye Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu (ASKF) tesislerini gezerek incelemelerde bulundu.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.