DOLAR 32,3434 0.24%
EURO 35,1092 -0.15%
ALTIN 2.308,331,37
BITCOIN %
İstanbul
16°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Sonbaharda CBeebies İçerikleri Birbirinden Renkli

Sonbaharda CBeebies İçerikleri Birbirinden Renkli

ABONE OL
Eylül 8, 2022 10:30
Sonbaharda CBeebies İçerikleri Birbirinden Renkli
0

BEĞENDİM

ABONE OL

CBeebies’in eğlenceli ve eğitici içerikleri, Ekim ayında da miniklerle buluşmaya devam edecek.  Dinopaws, JoJo ve Gran Gran, My Pet and Me: Teeny Tiny Creatures, Andy’nin Su Maceraları, Garden Tales ve Hey Duggee birbirinden keyifli bölümleriyle Ekim’de CBeebies ekranlarında olacak.

 

Dinozorlarla heyecan dolu bir yolculuk

Üç meraklı dinozor, gidilebilecek her yere gitmek, görülebilecek her şeyi görmek, hissedilebilecek her şeyi hissetmek ve yapılabilecek her şeyi yapmak için göreve çıkıyor. Dinopaws, çocukları yaşadıkları özel gezegeni anlamaya çalışan Gwen, Bob ve Tony’nin yolculuğuna davet ediyor. Renkli animasyonu büyüleyici karakterlerle buluşturan seri ile okul öncesi çocuklar her gün heyecan verici yeni deneyimler, nesneler, yerler ve duygular keşfedecek. Dinopaws, ilk bölümüyle 1 Ekim Cumartesi saat 20:20’de Digiturk 161’inci kanalda başlayacak.

 

Yaz coşkusu JoJo ve Gran Gran ile devam ediyor

JoJo ve Gran Gran, yaz mevsimini keşfettiği yeni bölümleriyle geliyor. Sıcak bir yaz gününde Lido’ya yüzmeye giden ikili, aileleriyle birlikte barbekü yapmak, tekne gezisine katılmak gibi farklı etkinlikleri deneyimleyecekler. Serinin yeni bölümleri 10 Ekim Pazartesi saat 16:05 itibarıyla Digiturk 161’inci kanalda olacak. 

 

Küçük canlıların gezegenimizdeki büyük rolünü öğreniyoruz

My Pet and Me: Teeny Tiny Creatures, okul öncesi çocukları küçük hayvanların ve böceklerin dünyalarını keşfetmeye davet ediyor. Her bölümünde karıncalar, solucanlar, yengeçler, uğur böcekleri ve kurbağalar gibi farklı tür bir canlıya odaklanan seri, bu canlının gezegenimizdeki rolünü, nelerle beslendiğini gözler önüne seriyor. Serinin ilk bölümü 15 Ekim Cumartesi günü saat 09:50’de Digiturk 161’inci kanalda yayınlanacak.

 

CBeebies’den görsel şölen: Andy’nin Su Maceraları

Sevilen CBeebies karakteri Andy, yepyeni bir seriyle ekranlara misafir oluyor. Andy'nin Su Maceraları’nda dünyayı keşfetmeye devam eden ana karakter Andy, kıyıda, nehirlerde, göllerde ve hatta su altında yaşayan canlılarla tanışıyor. BBC Doğal Tarih Birimi’nin katkılarıyla çekilen seri, çarpıcı görsel efektleriyle çocukları büyüleyecek. Andy’nin Su Maceraları, 19 Ekim Çarşamba saat 15:20’de Digiturk 161’inci kanalda başlayacak.

 

Sevimli hayvanların birbirinden ilginç hikayeleri CBeebies’de

Okul öncesi çocukları eğlenceli hikayeler, sevimli hayvanlar ve doğal dünyayla tanıştıran Garden Tales’in her bölümünde yepyeni hikayeler izleyiciyle buluşacak. Yüzmeyi öğrenirken kaybolan küçük bir ördek yavrusu, macera ararken başını belaya sokan bir porsuk, musluk dansı yeteneğine sahip bir hap kırkayağı ve bir baykuş ailesinin hikayesini ekranlara getiren seri, 24 Ekim Pazartesi günü saat 14:50’de Digiturk 161’inci kanalda olacak.

 

Hey Duggee dördüncü sezonuyla ekranlara dönüyor

Okul öncesi çocukları fiziksel aktiviteye teşvik eden eğlenceli animasyon dizisi Hey Duggee, dördüncü sezonuyla CBeebies ekranlarına dönüyor. 2018 ve 2019 yıllarında BAFTA Çocuk Ödülü’ne, 2020 yılında ise Kidscreen Ödülü’ne layık görülen eğlenceli yapım, ilk üç sezonuyla yediden yetmişe birçok izleyicinin kalbini kazandı. Her bölümde çocukları hareket ederek, atlayarak ve koşarak bir sorunu çözmeye teşvik eden sevimli karakter Duggee, yeni sezonda da onları sincap rozetiyle ödüllendirmeye devam edecek. Dördüncü sezonun ilk bölümü 24 Ekim Pazartesi günü saat 16:40’ta Digiturk 161’inci kanalda yayınlanacak.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.