DOLAR 32,3203 0.2%
EURO 35,1188 -0.04%
ALTIN 2.291,290,62
BITCOIN 22941281,95%
İstanbul
19°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

PaşakonağıI’na Kütüphane Kuruluyor

PaşakonağıI’na Kütüphane Kuruluyor

ABONE OL
Eylül 7, 2022 14:00
PaşakonağıI’na Kütüphane Kuruluyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kültür ve Turizm Bakanlığı ile Nevşehir Belediyesi arasında imzalanan protokol çerçevesinde Paşakonağı içerisinde öğrencilerin ve vatandaşların faydalanabilecekleri bir kütüphane kurulacak.

 

Eğitime yaptığı katkıları arttırarak sürdüren Nevşehir Belediyesi,  başta öğrenciler olmak üzere her yaştan vatandaşların ücretsiz olarak faydalanabilecekleri yeni bir kütüphanenin kurulması için harekete geçti.

 

Konuyla ilgili olarak Kültür ve Turizm Bakanlığı Kütüphaneler ve Yayımlar Genel Müdürlüğü ile Nevşehir Belediyesi arasında hazırlanan protokolü Nevşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Savran ile İl Kültür ve Turizm Müdür Vekili Hüseyin Elma birlikte imza altına aldılar.

 

Protokol çerçevesinde bakanlık tarafından kütüphaneye çeşitli türde binlerce kitap desteğinde bulunacak. Nevşehir Belediyesi tarafından bilgisayar atölyeleri, okuma salonları ve öğrencilerin ders çalışabilecekleri salonların da bulunacağı kütüphane kısa sürede tamamlanarak hizmete girecek.

 

Evde çalışma olanağı bulamayan veya motivasyonu ev dışı bir ortamda arayan öğrenciler için zengin kitap çeşidiyle de adeta bir bilgi yuvası olacak kütüphanenin kuruluşu için çalışmalar sürüyor.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.