DOLAR 32,3366 0.17%
EURO 35,1915 0%
ALTIN 2.241,55-0,07
BITCOIN %
İstanbul
11°

PARÇALI AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Mobilet İle Moda Sahnesi'nde Yeriniz Hzır

Mobilet İle Moda Sahnesi'nde Yeriniz Hzır

ABONE OL
Ocak 27, 2023 08:20
Mobilet İle Moda Sahnesi'nde Yeriniz Hzır
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Sosyal keşif, planlama ve paylaşım platformu Mobilet ile Şubat ayı boyunca Moda Sahnesi’nde de yeriniz hazır. Tiyatro oyunlarının yanı sıra, stand-up gösterileri ve konserlerle dopdolu bir program sunan Moda Sahnesi’ndeki tüm etkinliklerin biletlerine Mobilet üzerinden ulaşılabiliyor.

 

Kullanıcılarının sosyal yaşamlarına açılan bir kapı olan Mobilet, Moda Sahnesi’nin Şubat programında yer alan kültürel etkinliklerle sanatseverleri buluşturuyor.

 

SUZY STORCK // 1 ŞUBAT ÇARŞAMBA // 20.30

Kocası ve çocuklarıyla küçük evinde sıradan bir hayat yaşayan Suzy Storck, son doğan çocuğuyla ilgilenebilmek için artık çalışmamakta, bunun yerine çamaşırları asmak ve günün olması gerektiği gibi işlemesi için gerekenleri yapmaktadır. Fakat bir yaz akşamı, bir şeyler kontrolden çıkar. Onu geçmişine götüren, vazgeçişlerinin farkına vardıran, hakiki arzulara göre yaşamaktaki acziyetini dile getirtecek bir anlık bir dikkatsizlik… Magali Mougel tarafından kaleme alınan ve birey olarak inkâr edilmiş bir kadının dramını yeniden inşa eden Suzy Storck’ın hikayesi Şubat’ta Moda Sahnesi’nde.

 

Bilet fiyatları:

Tam: 132,00 ₺

Öğrenci: 99,00 ₺

 

GABRİEL’İN DÜŞÜ // 2 ŞUBAT PERŞEMBE // 20.30

Prömiyerini 25. İstanbul Tiyatro Festivali’nde yapan TiyatroDEA yapımı Gabriel’in Düşü, göçün toplumsal bellek üzerindeki etkileri ve insan doğası üzerinde yaptığı tahribatı üç farklı toplumun fertleri üzerinden anlatıyor. Tarihinin belki de en kaotik dönemini yaşayan Midilli Adası’nda adayı tepeden izleyen gizemli manastırın merhum Aziz’i Gabriel, birbirlerinden hem uzak hem de çok yakın üç ailenin kadınları için kurtuluş umuduna dönüşecektir. Göç edene beslenen merhamet ve nefret duygularının bıçak sırtı mücadelesine Midilli Adası’nın büyüleyici atmosferinde ışık tutan ödüllü oyun “Gabriel’in Düşü” için biletler Mobilet’te.

 

Bilet fiyatları:

Tam: 170,00 ₺

Öğrenci: 120,00 ₺

 

ŞİRRETİ EVCİLLEŞTİRMEK // 3-4-5-23-24-25-26 ŞUBAT 

Moda Sahnesi’nin en yeni oyunu “Şirreti Evcilleştirmek” sezon boyunca seyirciyle buluşuyor. William Shakespeare’in dilimize daha önce “Hırçın Kız” olarak tercüme edilen  “The Taming Of The Shrew” metni bu edisyonunda, çevirmen Emine Ayhan tarafından “Şirreti Evcilleştirmek” olarak çevrildi. Başrollerini Melis Birkan ve Timur Acar’ın paylaştığı oyunun kadrosunda deneyimli oyuncular Uluç Esen, Sedat Küçükay, Elif Gizem Aykul, Gürsu Gür, Çağlar Yalçınkaya, Ali Büyük Kartal ve Yasin Yürekli de yer alıyor. Yönetmen Kemal Aydoğan’ın rejisiyle sahneye konan “Şirreti Evcilleştirmek”in Şubat gösterimleri için Mobilet’te “Yerin Hazır”.

 

Bilet fiyatları:

Tam: 165,00 ₺

Öğrenci: 110,00 ₺

 

DANS EDEN EV // 4 ŞUBAT CUMARTESİ // 13.00

Etrafında gördüğü her şeyin, sesi ve hareketiyle oyunlar kuran ve kimsenin ne yaptığını anlayamadığı çocuk, herkese “farklı” gelir. Her şeyi araştıran, bildikleriyle yetinmeyen ve yeni şeyler keşfetmek için bir oyunla yolculuğa çıkan çocuğa, bu yolculukta aklına kalbine yer etmiş ne varsa eşlik eder. Keşfettikleri meraka, merakı yeni keşiflere dönüşür. Yalnızca çocukların değil, yetişkinlerin de hayal gücünü tetikleyen, hikâye anlatıcılığı, clown, mim, akrobasi gibi çağdaş tekniklerle kurulan modern ve alternatif bir çocuk tiyatrosu denemesi olan “Dans Eden Ev”in bir parçası olmak için yerinizi şimdiden ayırtmayı unutmayın.

 

Bilet fiyatları:

Genel Giriş: 77,00 ₺

 

ON İKİNCİ EV // 4 ŞUBAT CUMARTESİ // 19.00

Sesini bulmaya çalışan bir kadının hikayesi… Evleri, şehirleri, geçmişten sırtlandığı hikayeleri anlatmanın bir yolunu arayan anlatıcı, sessizlikten bir ses, bakıştan bir eylem yaratmaya çalışıyor. Oyun, anlatıcı/oyuncu Melek Ceylan’ın, hayatından otobiyografik öğeler kullanılarak yaratılan On İkinci Ev, seyirciyle bir diyalog kurma çabasında olan performatif bir alanda gerçekleşen bir kadın anlatısı. Yönetmenliğini Salih Usta’nın üstlendiği On İkinci Ev’i, Melek Ceylan’ın göz alıcı performansıyla 4 Şubat’ta Moda Sahnesi’nde. 

 

Bilet fiyatları:

Tam: 132,00 ₺

Öğrenci: 99,00 ₺

 

PINAR FİDAN STAND UP // 5 ŞUBAT PAZAR // 20.00

Sevilen komedyen Pınar Fidan, başına gelen olayları anlatırken seyircilere kahkaha dolu anlar yaşatmak için bir kez daha Moda Sahnesi’ne konuk oluyor. Pınar Fidan’ın bazı ailevi meseleler, kaşarlar, piyonlar, Putin, dirty talk, biraz sosyalistler, gladyo, açık ameliyat, Menemen Olayı ve Kutsi hakkındaki gösterisi ile kahkaha dolu unutulmaz bir akşam yaşamak için yerinizi şimdiden ayırtmayı unutmayın.

 

Bilet fiyatları:

Genel Giriş: 165,00 ₺

 

TATAVLADA SON DANS // 6 ŞUBAT PAZARTESİ // 20.30

Işıltılı şehrin içerisinde 6-7 Eylül’ün izlerini taşıyan yıkık, dökük bir ev. Çatlak porselen ürkekliğinde bakışlar. Kırılırsa belki de aşk sızacak kim bilir? İki Rum kadının gitmek ve kalmak arafındaki yaşanmışlıklarına, toprağa tutunmalarına, Rembetiko tadında küçük bir dokunuşu olan Tatavlada Son Dans, Berfin Zenderlioğlu rejisi ile seyirciyle buluşuyor. Geçmiş ve şimdiki zaman arasına sıkışmış bir yağmanın yükünü taşıyan Eleni ve Gül’ün hikayesini anlatan oyunun başrollerini deneyimli tiyatrocular Deniz Çakır ve Sumru Yavrucuk paylaşıyor.

 

Bilet fiyatları:

Genel Giriş: 220,00 ₺

 

ONU BİR SU BİRİKİNTİSİNE ATSAN İKİ GÜNDE PARMAKLARININ ARASI YÜZGEÇ GİBİ DERİ BAĞLAR // 7 ŞUBAT SALI // 20.30

 

Oyun, çevirisi Yılmaz Onay’a ait “Adam Adamdır” ve çevirisi Ayşe Selen’e ait “Kuraldışı ve Kural” oyunlarından hareketle Cenk Dost Verdi tarafından uyarlanan ve yönetilen “Onu Bir Su Birikintisine Atsan İki Günde Parmaklarının Arası Yüzgeç Gibi Deri Bağlar” basit bir yükleme işçisi olan Galy Gay’in ölümüyle gelişen olaylara odaklanıyor. Bir sabah balık almak için evinden çıkan Galy Gay, öğlen bir fil sahibi olmak için adından, akşamına kurşuna dizilmemek için benliğinden vazgeçecektir. 

Cenk Dost Verdi rejisi ve Anıl İnce, Erden Tunatekin, Müzeyyen Durgun ve Yasemin Ertosun’un performanslarıyla sahnede hayat bulan “Onu Bir Su Birikintisine Atsan İki Günde Parmaklarının Arası Yüzgeç Gibi Deri Bağlar” için Mobilet’te “Yerin Hazır”.

 

Bilet fiyatları:

Tam: 140,00 ₺

Öğrenci: 110,00 ₺

 

KELEPÇE KULLANMA KILAVUZU // 8 ŞUBAT ÇARŞAMBA // 20.30

Hiçbir şeyin göründüğü gibi olmadığı bu sorguda oldukça zeki ve entelektüel bir kadın, pek de zeki olmayan inatçı bir polisin karşısında kendinden emin, göz altı süresinin bitmesini beklerken polis sadece teşkilattan ve çalışma hayatından kurtulmak derdindedir. Güç dengelerinin tahterevallide gidip geldiği, kimsenin göründüğü gibi olmadığı bu sihirli sorguda “Nasıl kaybedilir?” sorusunu gelin birlikte soralım. Sihirli bir dolapta nasıl adam kaybedilir? Ya gençlik nasıl kaybedilir? Ne zaman kaybederiz ahlakımızı? Ne zaman benliğimizi yitiririz? Hem zaten gerçekte kim kimi sorguluyor? İllüzyonist bir kadın bir polis sorgusunda… Hüseyin Avni Danyal ve Başak Daşman’ın etkileyici oyunculuklarıyla seyirci karşısına çıkan “Kelepçe Kullanma Kılavuzu” için yerinizi şimdiden ayırtmayı unutmayın.

 

Bilet fiyatları:

Tam: 165,00 ₺

Öğrenci: 121,00 ₺

 

SEVGİLİ ARSIZ ÖLÜM-DİRMİT // 9 ŞUBAT PERŞEMBE // 20.30

Köyden şehre göç eden kalabalık bir ailenin şehirle mücadelesini ailenin en küçük kızı Dirmit’in gözünden dinliyoruz. Sıkıştıkları tek odalı evde, şehre tutunma mücadelesinde hepsi kendilerince bir yol tutturuyor. Dirmit kız ise durmak bilmeyen merakı ve direnme gücü sayesinde karşısına çıkan zorluklarla baş etmenin türlü yollarını buluyor. Onu şehirden korumaya çalışan annesi Atiye, babası Huvat ve abileri Dirmit’in türlü yollarından huylanıyor, ona adet ve geleneklerin rehberliğinde türlü engeller koyuyorlar. Ama Dirmit durur mu, durmuyor! Nezaket Erden’in göz dolduran ve pek çok ödülle taçlandırılan performansıyla sahnede hayat verdiği, Latife Tekin’in aynı isimli romanında uyarlanan oyunda Dirmit’in hikayesini dinlemek için yerinizi şimdiden ayırtmayı unutmayın.

 

Bilet fiyatları:

Tam: 160,00 ₺

Öğrenci: 110,00 ₺

 

REWŞAN // 10 ŞUBAT CUMA // 20.30

İstanbul’da yaşayan müzisyen, şarkı sözü yazarı, kemancı ve derlemeci Rewşan, Moda Sahnesi’nde müzikseverlerle buluşmaya hazırlanıyor. Keman-viyola eğitimi alan sanatçının canlı performans kayıtlarından oluşan ilk albümü “Ax Lê Wesê”, unutulmaya yüz tutmuş Kürtçe ve Ermenice şarkılardan oluşmaktadır. Kendi bestelerine de yer verdiği progressive folk türündeki albümü “Tov” ile world music kategorisinde beğeni toplayan sanatçının pek çok teklisi de bulunuyor. Farklı, rengarenk ve evrensel tarzıyla müzikseverleri kişisel belleğe doğru, sınırları olmayan bir yolculuğa çıkaran Rewşan’ın performansına tanık olmak için yerinizi şimdiden ayırtmayı unutmayın.

 

Bilet fiyatları:

Tam: 220,00 ₺

Öğrenci: 165,00 ₺

 

ORMANLARDAN HEMEN ÖNCEKİ GECE // 11 ŞUBAT CUMARTESİ // 18.30

Yirminci yüzyıl tiyatrosunun en önemli isimlerinden Bernard-Marie Koltes’in, çağdaş tiyatroya yeni bir yön çizen kaleminden çıkan en güçlü ve en çok ses getiren eseri “Ormanlardan Hemen Önceki Gece” seyirciyle buluşmaya devam ediyor. “Azıcık bir rüzgâr çıksa havalanıveren” adam, tek nefeste, noktasız tek cümlenin ömründe, “façası dağılmış” bedeninde Thanatos ile Eros’u savaştırıyor. İmkânsızlığın, arzunun ve şiddetin buluştuğu aykırı zamanda, Koltès’in yabancısı konuşuyor. Söz, ötekini doğuruyor ağızdan çıkmaya başladığı anda. Yağmurlu bir gecede, şehrin sefaletine hapsolmuş, tek başına kalmış bir adamın sözüyle ayakta kalma mücadelesini Kemal Aydoğan rejisi ve Barış Yurtsever’in tek kişilik göz alıcı performansıyla izlemek için yerinizi şimdiden ayırtmayı unutmayın.

 

Bilet fiyatları:

Tam: 121,00 ₺

Öğrenci: 88,00 ₺

 

EŞKAL // 12 ŞUBAT PAZAR // 17.45

Geçmiş ve geleceğin iç içe geçtiği, şimdiki zamanın sessizce kenara çekildiği bir karşılaşmanın oyunu olan “Eşkâl” Kemal Aydoğan rejisi ve Seda Küçükay ile Cenk Dost Verdi’nin oyunculuklarıyla seyirciyle buluşuyor. Şafak söktüğünde kendi yazgılarına adımlayacak olan; bir yanda egemen konumda olduğunu iddia eden diğer yanda ise bu konumu parçalamak, dönüştürmek isteyen iki kişinin bir gecelik karşılaşmalarını anlatıyor. Tahripkâr yüklerin, gerilimi yüksek söz ve edimlerin açığa çıkmasına vesile olan bu karşılaşma, kazananın da kaybedenin de henüz kesinleşmediği kadim bir mücadele, çözümünü bulamamış bin yıllık bir çatışma; sözün, aksiyonun ve düşüncenin kılıçlarını çektiği bir düelloya dönüşecektir. Uzlaşma noktaları olmayan, iyilik ve kötülük, doğruluk ve yanlışlık, haklılık ve meşruiyet arasındaki sınırların eridiği iki ayrı dünya, iki ayrı dil ve söylem alanını işaret eden Moda Sahnesi’nin yeni oyunu “Eşkâl”i izlemek için yerinizi şimdiden ayırmayı unutmayın.

 

Bilet fiyatları:

Genel Satış: 88,00 ₺

 

SEDA YÜZ STAND UP // 12 ŞUBAT PAZAR // 20.00

Seda Yüz, dertlere derman yaralara merhem olan stand up gösterisiyle yeniden Moda Sahnesi’ne konuk oluyor. Kahkahanın bir an olsun tükenmeyeceği bu keyifli akşamın bir parçası olmak için yerinizi şimdiden ayırtmayı unutmayın.

 

Bilet fiyatları:

Genel Satış: 165,00 ₺

 

YARALARIM AŞKTANDIR // 13 ŞUBAT PAZARTESİ // 20:30

Yazar Şebnem İşigüzel’in kaleme aldığı ve Berfin Zenderlioğlu’nun yönettiği “Yaralarım Aşktandır”, İran şiirinin isyankâr sesi Füruğ Ferruhzad’ın nefesini, tiyatro sahnesine taşıyor. Poyraz Yapım prodüksiyonuyla seyirciyle buluşan oyunda; baskı altında yaşayanların, hep eksik bulunanların ve her şeye rağmen yaşamaya devam edip sözünü esirgemeyenlerin hikayesi anlatılıyor. İran’ın güçlü kadın şairi Furuğ Ferruhzad’a sahnede Nazan Kesal’ın hayat verdiği bu tek kişilik performansa tanık olmak için yerinizi şimdiden ayırtmayı unutmayın. 

 

Bilet fiyatları:

Tam: 220,00 ₺

Öğrenci: 165,00 ₺

 

SON ADA // 14 ŞUBAT SALI // 20:30

Tiyatroadam’ın yeni oyunu “Son Ada” Zülfi Livaneli’nin aynı isimli romanından Deniz Özmen ve Berk Yaygın tarafından sahneye uyarlanarak ilk kez tiyatro sahnesinde seyirciyle buluşuyor. Emekliliğini huzur içinde geçirmek için adaya yerleşen, adayı her tür “anarşi”den kurtarmaya kararlı bir devlet başkanı… Ve bir ütopyanın, distopyaya dönüşmesi… Bizi dünyamız üzerinde yeniden düşünmeye çağıran, Livaneli’nin “Orhan Kemal Roman Armağanı” sahibi bu sarsıcı romanını baş döndüren temposuyla sahnede izlemek için yerinizi şimdiden ayırtmayı unutmayın.           
  

Bilet fiyatları:

Tam: 170,00 ₺

Öğrenci: 140,00 ₺

 

BGST – KİM VAR ORADA // 16 ŞUBAT PERŞEMBE // 20:30

Modern Türkiye tiyatrosunun kurucu ismi, rejisör, oyuncu, yönetici ve yapımcı Muhsin Ertuğrul’un hayat hikâyesini anlatan BGST’nin ödüllü oyunu “Kim Var Orada?” seyirciyle buluşmaya devam ediyor. Muhsin Ertuğrul’un hayat hikayesine odaklanan oyunda; Muhsin Bey’in ilk hocam dediği Ermeni aktör Vahram Papazyan ile Ermeni sanatkarların mirasıyla yüzleşirken, hayal ürünü bir karakter olan Latife Hanım ile de önünde yürüyecek yol olmayan, yürüdükçe arkalarında yol bırakan ilk kadın oyuncularımızın sahneye çıkma serüvenlerini anlatıyor. Osmanlı’dan Cumhuriyet’in ilk zamanlarına uzanan tiyatro sahnelerimizin dönüşümünü de tartışmaya açan “Kim Var Orada? Muhsin Bey’in Son Hamleti”ni izlemek için yerinizi şimdiden ayırtmayı unutmayın. 

 

Bilet fiyatları:

Tam: 143,00 ₺

Öğrenci: 99,00 ₺

 

5 QUARTET // 17 ŞUBAT CUMA // 20:30

Anı birlikte yaşamaktan keyif alan beş yakın arkadaşın bir araya gelmesiyle oluşan bir müzik grubu 5 Quartet, dinleyicileri muhabbetlerine ortak etmek için Moda Sahnesi’ne konuk oluyor. Meşk halinde çalıp söyledikleri türküleri stüdyo ortamında canlı kaydeden ve o anı görüntüleyerek dinleyicilerin de aynı müzikal duygulara ortak olmasını isteyen 5 Quartet’in performanslarına tanık olmak için yerinizi şimdiden ayırtmayı unutmayın.

 

Bilet fiyatları:

Genel Giriş: 165,00 ₺

 

BABAMI KİM ÖLDÜRDÜ // 18 ŞUBAT CUMARTESİ // 16:00 – 20:30

Fransa’nın genç yazarlarından Edouard Louis’in roman üçlemesinin son eserinden oyunlaştırılan “Babamı Kim Öldürdü”de yazar bir işçi olan babasının erkeklik, işçilik, aile gibi olgulara yaklaşımını ve bu yaklaşımındaki açmazların fark edilmesini sağlıyor.  İşçiliği değişmez bir kader gibi giyinen Edouard’ın babası geçirdiği iş kazası sonucunda yatalak kalır. Edouard, bunun sorumlusu olarak devleti görür ve babasının başına gelen felaketten devleti sorumlu tutar. Eserlerinde ırkçılık, sömürü, cinsiyetçilik, ekonomik bunalım, nefret suçu, ayrımcılık temalarını işleyen Edouard Louis’in yine benzer temalar üzerinden babasıyla olan ilişkisine yoğunlaştığı “Babamı Kim Öldürdü”yü Onur Ünsal’ın göz dolduran oyunculuğuyla izlemek için yerinizi şimdiden ayırtmayı unutmayın.

 

Bilet fiyatları:

16:00 seansı tam: 110,00 ₺

20:30 seansı tam: 143,00 ₺

Öğrenci: 110,00 ₺

 

EVE DÖNÜŞLER // 19 ŞUBAT PAZAR // 16:00 – 19:00

Oğulları Gustav’ın kaybolmasıyla birlikte onun öldüğüne inanan anne ve baba, bir gün oğulları Gustav’ın geri dönüşü ile hayatlarının artık normale döndüğüne inanmaya başlayacaklardır. Moda Sahnesi’nin tek perde komedi olarak seyirciyle buluşan yeni oyunu “Eve Dönüşler”in yönetmen koltuğunda Kemal Aydoğan otururken, Nalan Kuruçim, Caner Cindoruk ve Alper Şimşek başrolleri paylaşıyor. Bu keyifli komediyi kaçırmamak için yerinizi şimdiden ayırtmayı unutmayın.

 

Bilet fiyatları:

16:00 seansı tam: 154,00 ₺

19:00 seansı tam: 110,00 ₺

Öğrenci: 110,00 ₺

 

BUGÜN BİR CİNAYET İŞLEDİM // 19 Şubat PAZAR // 17:30

“Bugün bir cinayet işledim, kusurluydu.” Cinayetin kusuru olur mu? Dikkatle bakan bir göz için kusursuz insan olur mu? Çok soru sormanın tehlikeli olduğu bir dünyada, tekinsiz bir sahnede, küçük bir çocuk, yolda kusurlar bularak büyüyor ve kendine ne kaldıysa onunla nasıl yaşadığını anlatıyor. “Bir cana kıymak her zaman cinayet midir?” sorusuyla başlayan oyun, toplum tarafından her gün öldürülen “ötekilerin” sıradan konusunu anlatıyor. Beyzanur Tekin’in hem yönettiği hem de tek kişilik performansı ile sahnelediği “Bugün Bir Cinayet İşledim” için yerinizi şimdiden ayırmayı unutmayın.

 

Bilet fiyatları:

Tam: 132,00 ₺

Öğrenci: 99,00 ₺

 

ROSA LUXEMBURG// 20 ŞUBAT PAZARTESİ // 20:30

Dünya devrim tarihine, cesareti, ilkeliliği, merakı ve entelektüel birikimi ile adını yazdıran; marksist, savaş karşıtı, filozof, ekonomist Rosa Luxemburg’un çocukluğu, gençliği, aşkları, arkadaşlıkları ve eril politik arenada engelli bir kadın olarak var olma süreci, Jülide Kural’ın tek kişilik performansıyla sahnede yeniden hayat buluyor. Eşit bir dünya kurma mücadelesini, hayranlık duyduğu doğanın şiirselliğiyle birleştirebilen ve tarihin en önemli figürlerinden olan Rosa Luxemburg’un hikayesine tiyatro sahnesinde tanık olmak için yerinizi şimdiden ayırtmayı unutmayın. 

 

Bilet fiyatları:

Tam: 165,00 ₺

Öğrenci: 132,00 ₺

 

GODOT BİZE GELMEZ // 26 ŞUBAT PAZAR // 17:45

Çağdaş karşı-drama örneklerinden olan “Godot’yu Beklerken” metni, çağdaş karşı-Karagöz oyun metinleri için bir çıkış yolu olur umuduyla Murat Karahüseyinoğlu tarafından yeniden yazıldı, yorumlandı ve uyarlandı. Öteki Tiyatro ve Karagöz Sanat Atölyesi ortak yapımı olan ve Karagöz ustası Hüseyin Dilan’ın performe ettiği “Godot Bize Gelmez” için yerinizi şimdiden ayırtmayı unutmayın.

 

Bilet fiyatları:

Genel Giriş: 77,00 ₺

 

NEVZAT CAN ÜNSAL-SİMÜLASYON HATASI-STAND UP // 26 ŞUBAT PAZAR // 21:15

Kurcala ekranlarından tanıdığımız Nevzat Can Ünsal, tek kişilik gösterisi “simülasyon hatası” ile ironik dilini sahnelere taşıyor. Tespitleri ve samimi tarzıyla kısa sürede dikkatleri üzerine çeken Ankaralı komedyen, ilk İstanbul gösterisi için Moda Sahnesi’ne konuk oluyor. Bu eğlence dolu akşamın bir parçası olmak için yerinizi şimdiden ayırtmayı unutmayın.        
 

Bilet fiyatları:

Genel Giriş: 187,00 ₺

 

EKSİK // 27 ŞUBAT PAZARTESİ // 21:15

Metin, annesinin bir trafik kazası sonucu komada olduğunu haber vermek için babası Kartal’ın yanına, Datça’daki çiftlik evine gelir. Kartal sıcaklardan, Derya telefonun çekmemesinden yakınır. Metin’in ise tek isteği hayatındaki ilişkileri yoluna koymaktır. Yirmi dört saat içinde her şey tepetaklak olur. Geçmişten gelen sırlar, aile içi hesaplaşmalar, gidenler, kalanlar ve zaten hep eksik olanlar… Dramatik ama aynı zamanda komik, bir aile olma çabasını anlatan “Eksik” Aksel Bonfil’in rejisi ve Levent Can, Hande Doğandemir ve Aytaç Şaşmaz’ın güçlü sahne üstü performanslarıyla seyirciyle buluşmaya hazırlanıyor.    
 

Bilet fiyatları:

Genel Giriş: 209,00 ₺

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.