DOLAR 32,3735 0.16%
EURO 34,9912 -0.26%
ALTIN 2.324,300,22
BITCOIN %
İstanbul
14°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Mert Yazıcıoğlu: “Son Gençlik İşim, Jübilemi Yapıyorum”

Mert Yazıcıoğlu: “Son Gençlik İşim, Jübilemi Yapıyorum”

ABONE OL
Aralık 9, 2022 15:50
Mert Yazıcıoğlu: “Son Gençlik İşim, Jübilemi Yapıyorum”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Dayı Şov’un dün akşamki konukları İbrahim Selim ve Mert Yazıcıoğlu idi. İki talk show sunucusu, Selim ve Dayı arasındaki tatlı atışmalar geceye damga vururken, başarılı oyuncu Yazıcıoğlu’nun mütevazı ancak eğlenceli tarzı da sohbete keyif kattı. Yazıcıoğlu, Dayı’nın kendisine hep öğrenci rolünde oynadığı için takılmasının ardından gülerek 30 yaşında olduğunu söyledi ve Darmaduman’daki rolünü kastederek, “Son gençlik işim, jübilemi yapıyorum” şeklinde şaka yaptı. İbrahim Selim, kendisine çok çalıştığı için, “Kredi borcun mu var” diye soran Dayı’ya, “Ben memur çocuğuyum, cebimde olan para kadar harcarım” yanıtını verdi.

 

Dayı Şov, İbrahim Selim ve Mert Yazıcıoğlu ile, neşesine göre bir bölümle izleyici karşısındaydı. 

 

“Oyunculuğu kendimizi kurtarmak için yapıyoruz”

Dayı’nın Altın Kelebek Ödülleri sonrasındaki gündeme atıfla, oyunculuğu dünyayı kurtarmak için mi yaptıklarına dair sorusuna İbrahim Selim, “İnsanlara bir şeyi ifade etmek için… İnşallah yaptığım bir şey dünyayı kurtarmaya yarar. Biz mesela 30 kişi falanız; herkes evine ekmek götürüyor. Bu işe yaradığını düşünüyorum” yanıtını verdi. Mert Yazıcıoğlu da, “Kendimizi kurtarmak için yapıyoruz” şeklinde samimi bir yorum yaptı.

 

“Aklıma bir şey gelince yapmadan duramıyorum”

Ünlü oyuncu ve programcı Selim, yoğun programına nasıl yetiştiğiyle ilgili soruyu, “Programlı çalışıyorum. Hepsini yapmam gerekiyormuş gibi geliyor, aklıma da bir şey gelince yapmadan duramıyorum” şeklinde yanıtladı. Dayı’nın “Kredi borcun mu var” diye takılması üzerine, “Ben memur çocuğuyum, cebimde olan para kadar harcarım” dedi. 

 

“30 yaşındayım”

Aşk 101’deki başarılı performansıyla şöhreti yakalayan ve Darmaduman’da yeniden bir öğrenci rolünü oynayan Mert Yazıcıoğlu, Dayı’nın kendisine bu konuda takılmasının ardından 30 yaşında olduğunu söyleyerek, “Son gençlik işim, jübilemi yapıyorum” dedi. 

 

Afra’yı seçti

Oyun oynamaya merakıyla tanınan Mert Yazıcıoğlu Hızlı Sorular bölümünde, “Bir daha oyun oynayamamak mı, Afra’yı bir daha görememek mi?” şeklindeki soru üzerine, “Düşünmeme gerek yok. Tabii ki, bir daha oyun oynayamamak” dedi.

 

Canlı yayında ücretsiz

Kahkaha dolu sohbetler, renkli skeçler ve Paptircem’in keyifli parçalarıyla eğlencenin zirveye taşındığı Dayı Şov, bu sezon Perşembe geceleri saat 22.30’da seyircisiyle buluşuyor. Türkiye’nin tek canlı talk show programı, geçen sezon olduğu gibi yine canlı yayınlandığı sırada ücretsiz izlenebiliyor.

 

GAİN şimdi yıllık abonelik seçeneği ile ayda 13,90 TL (yıllık 166,80 TL) karşılığında tüm içerikleri avantajlı fiyatla izleme seçeneği sunuyor. Aylık olarak ise, kredi kartı ve banka kartı ile 21,90 TL’ye abonelik gerçekleştirilebiliyor. GAİN Orijinal yapımlarının ilk bölümlerine ve içeriklerin bir kısmına her zamanki gibi ücretsiz erişilebiliyor.

 

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.