DOLAR 32,3421 0.18%
EURO 35,0966 -0.26%
ALTIN 2.238,05-0,23
BITCOIN %
İstanbul
11°

AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Menderes Gastronomi Kültür ve Tanıtım Festivali coşkuyla başladı

Menderes Gastronomi Kültür ve Tanıtım Festivali coşkuyla başladı

ABONE OL
Ocak 27, 2023 08:20
Menderes Gastronomi Kültür ve Tanıtım Festivali coşkuyla başladı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İzmir’in Menderes ilçesinde coşkuyla başlayan Gastronomi Kültür ve Tanıtım Festivali Pazar gününe kadar devam edecek.

Değişik kültürlerin mutfaklarından ikramları sunulduğu festivalde ücretsiz ikramlarla katılımcılar lezzet dolu bir hafta sonu geçirecek.

Festivalde konuşan Menderes Belediye Başkan V. Erkan Özkan, “Bizler Menderes Belediyesi olarak ilçemizi ulusal ve uluslararası alanda tanıtmak adına etkinliklerimizi ve festivallerimizi ilk günkü heyecanımızla yapmaya devam ediyoruz. Ayrıca bu anlamda STK’larımıza da desteğimizi sürdürüyoruz. Çünkü hepimizin tek ve ortak amacı Menderes’imizi bir marka kent haline getirmek” dedi.

Gümüş Saat Kulesi ödülleri sahiplerini buldu

Festivalin açılış töreninde Anadolu Üniversitesi Mezunları Derneği tarafından İzmir Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sanat Dairesine, Eshot Genel Müdürlüğüne ve Menderes Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü’ne Gümül Saat Kulesi ödülleri verildi.

Ücretsiz ikramlar

Geleneksel yarışmaların yer alacağı festivalde her gün ücretsiz ikramlarla da katılımcılar lezzetli bir hafta sonu geçirecek.

Ücretsiz ikramlar kapsamında, 27 Ocak Cuma günü ekmek arası hamsi ikramı, 28 Ocak Cumartesi günü keşkek ve tarhana çorbası ikramı, 29 Ocak Pazar günü ise ayran aşı, boyoz ve midye dağıtımı yapılacak.

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Menderes Belediyesi ve ilçedeki Sivil Toplum Kuruluşlarının işbirliği ile hazırlanan ve Menderes Belediyesi Şehit Astsubay Ömer Halisdemir Parkında düzenlenen festival 29 Ocak Pazar gününe kadar devam edecek.

 

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.