DOLAR 32,3324 0.24%
EURO 35,0688 -0.18%
ALTIN 2.284,680,33
BITCOIN %
İstanbul
17°

PARÇALI AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Menderes Belediyesi’nden 3 yeni Müdürlük

Menderes Belediyesi’nden 3 yeni Müdürlük

ABONE OL
Eylül 6, 2022 16:20
Menderes Belediyesi’nden 3 yeni Müdürlük
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Menderes Belediyesi Eylül ayı ilk Meclis toplantısını gerçekleştirdi.

Eylül ayı Meclis toplantısı Menderes Belediye Başkan Vekili Erkan Özkan’ın Başkanlığında, saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile açıldı. Katılımın yüksek olduğu mecliste birçok önemli kararların alındığı maddeler gündeme getirildi.

 

Menderes Belediyesi’nden 3 yeni Müdürlük

Menderes Belediye Başkan Vekili Erkan Özkan meclis toplantısında oy birliği ile kurulması planlanan yeni müdürlükler hakkında değerlendirmelerde bulundu; “bölgemizin coğrafi yapısı ve vatandaşlarımızın ihtiyaçlarına yerinde cevap vermek için; Tarımsal Hizmetler Müdürlüğü, kentsel gelişim ve vatandaşlarımızın eşitlik duygusuyla çağdaş yaşam kalitesini artırmak için, Plan ve Proje Müdürlüğü;  gelişen ve sürekli yenilenen teknoloji hizmet ve ağ sistemleri için, Bilgi İşlem Müdürlükleri; olarak belirlendi. Yeni Müdürlüklerin belediyemize ve vatandaşlarımıza hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

 

Bölgemizin kapasite ve isteklerinin farkındayız

Menderes Belediye Başkan Vekili Erkan Özkan Eylül ayı ilk Meclis toplantısında 3 yeni Müdürlüğün oy birliği ile kabul edildiğini belirterek bu konuda uzlaşmış olmanın önemine dikkat çekti.

 

Tarım, Ziraat ve Hayvancılık merkezi olan güzel ilçemizde, vatandaşlarımızın ihtiyaçlarına yerinde teknik destek vererek çalışmalarımız devam edecek. İlçemizde bulunan çiftçilerimize Menderes Belediyesi olarak ücretsiz danışmanlık hizmeti de vereceklerini dile getiren Başkan Vekili Özkan, köylerimizde hayvancılık ile uğraşan köylülerimize de ücretsiz veterinerlik hizmeti verileceğini söyledi.

 

Tüm bu çalışmaların yanı sıra Menderes Belediyesi olarak tasarruf uygulamasına da geçtiklerini söyleyerek, bu yeni müdürlüklerimizin ve yeni hizmetlerimizin ilçemize ve vatandaşlarımıza hayırlı olmasını diliyorum dedi.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.