DOLAR 32,3322 0.24%
EURO 35,0766 -0.15%
ALTIN 2.299,740,99
BITCOIN %
İstanbul
19°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Limak Filarmoni Orkestrası Yeni Yıl Konserleri

Limak Filarmoni Orkestrası Yeni Yıl Konserleri

ABONE OL
Aralık 26, 2022 11:20
Limak Filarmoni Orkestrası Yeni Yıl Konserleri
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Limak Filarmoni Orkestrası Geleneksel Yılbaşı Konserleri için geri sayım başladı 

Klasik “3Tenor” Konserleri’ni bir üst çıtaya taşıyacak dünyaca ünlü isimler;

Türk tenor Murat Karahan, Kosova’lı Rame Lahaj ve Arjantin’li Marcelo Álvarez, aynı sahnede ilk kez bir arada !!

Limak Vakfı tarafından 2017 yılında kurulan Limak Filarmoni Orkestrası, gelenekselleşen yeni yıl konserlerinde bu kez de dünyaca ünlü üç tenoru aynı sahnede ağırlıyor; Murat Karahan, Rame Lahaj ve Marcelo Álvarez ile, 09 Ocak’ta CSO ADA Ankara’da, 11 Ocak’ta Zorlu PSM İstanbul’da gerçekleşecek muhteşem konserler ile, çok sesli müzik geniş kitlelere ulaşmaya devam ediyor. Gelirlerinin bir kısmının da Haydiko (Hayvanları, Doğayı, İnsanları Koruma ve Yaşatma) Derneği’ne bağışlanacağı konserlerin biletleri, Biletix sitesi üzerinden satışta.

Limak Holding, çeşitli sektörlerde 12 ülkeye yayılan ekonomik faaliyetlerinin yanı sıra, Limak Vakfı ile de sosyal sorumluluk projelerini gerçekleştirmeye devam ediyor. 

Vakfın sanata destek amacıyla 2017’de kurduğu Limak Filarmoni Orkestrası, çok sesli müziği geniş kitlelere ulaştırma hedefini bu yeni yılda da, uzun süre dillerden düşmeyecek iki konser ile sürdürüyor. 

Yıllardır ülkemizi uluslararası arenada başarıyla temsil eden tenor Murat Karahan ile günümüz operasının en aktif ve dünya sahnelerinin aranılan tenorları Rame Lahaj ve Marcelo Álvarez’in birlikte sahne alacağı iki konser müzikseverleri bekliyor. 

Operanın en önemli klasiklerinin yanı sıra kendi ülkelerinin geleneksel müziklerinden sürprizler ile de hafızalara kazınacak bu çok özel konserler, 9 Ocak’ta Ankara CSO Ada ve 11 Ocak’ta İstanbul Zorlu PSM’de sanatseverler ile buluşacak. 

Konserlerden elde edilecek gelirlerin bir kısmı Haydiko (Hayvanları, Doğayı, İnsanları Koruma ve Yaşatma) Derneği’ne bağışlanacak. Konser biletlerine Biletix üzerinden ulaşılabiliyor.

 

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.