DOLAR 32,3445 0.27%
EURO 35,1715 0.05%
ALTIN 2.308,911,39
BITCOIN 22908352,70%
İstanbul
17°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Lenovo ile okula muhteşem dönüş

Lenovo ile okula muhteşem dönüş

ABONE OL
Eylül 5, 2022 10:00
Lenovo ile okula muhteşem dönüş
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Teknoloji devi Lenovo, okula dönüşte daha akıllı teknolojilerle donatılmış üstün performanslı Legion ve IdeaPad Gaming oyun bilgisayarları, Yoga, IdeaPad ve tablet modelleri ile öğrenciler ödevlerini hazırlarken ya da ders çalışırken yüksek performanslı ve çok çeşitli ürün yelpazesini kullanıcıların beğenisine sunuyor.

 

Lenovo Türkiye, okula dönüşte, bilgisayar sektörü hareketlenirken daha akıllı teknolojilerle güçlü performanslı, hızlı işlemcili ve rahat kullanımlı zengin çeşitlilikteki ürünlerini öğrencilerin ve ailelerin beğenisine sunuyor. Dijitale doğan yeni nesil öğrencilerle birlikte ilk yıllardan başlayarak eğitim hayatının her aşamasında eğitmenlerin, öğretmenlerin, çocukların ve gençlerin teknoloji ve bilgisayara ihtiyaçları artmaya devam ederken, Lenovo son teknolojileri ve zarif tasarımlarıyla yenilikçi, üstün performanslı ürünler sunmayı sürdürüyor. Okula dönüşte öğrencilerin okulla ilgili ihtiyaçlarına yönelik Legion ve IdeaPad Gaming oyun bilgisayarları, Yoga, IdeaPad ve tablet modelleri ile zengin çeşitlilikteki ürünler kullanıcıların tercihine sunuluyor. 

 

Fiyat performans

Okula dönüşte öğrencilerin okul çağı ve ihtiyaçları ile bilgisayarın hangi amaçla kullanılacağı, ürün tercihlerini belirlerken etkili oluyor. Lenovo Türkiye, farklı ihtiyaçlara yönelik çeşitli ürünler sunarken, yalnızca internette araştırma yapılması veya eğlence amaçlı fim seyretmek, müzik dinlemek için kullanılmak üzere Lenovo Tab serisi tablet modellerinin ihtiyacı karşılayabileceğini vurguluyor. Eğer ihtiyacınız okul ödevlerini yapmak, sunum hazırlamak, internet araştırmaları ve derslerin çevrimiçi ve çevrimdışı takibi için ise IdeaPad veya Yoga serisi dizüstü bilgisayarları öneriyor. Lenovo Türkiye, ihtiyaca yönelik fiyat performans odaklı ürünlerle ve kampanyalar ile avantaj sağlıyor.   

 

Güçlü Kampanyalar

Lenovo Türkiye Pazarlamadan ve İletişimden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Banu Soyak, okula dönüşte satın alınacak bilgisayarlarda en çok hangi özelliklerin arandığına dair şöyle konuştu: “Eğitim ve okul ihtiyaçları için tercih edilecek bilgisayarlarda donanım özellikleri ve performansın belirli bir seviyenin üstünde olması gerektiğini söylemeliyiz. Bu doğrultuda Lenovo Gaming ürünlerimizden Legion ve Ideapad Gaming ürünlerimizin her iki amaca yönelik olarak çok tercih edildiğini görüyoruz. Lenovo Gaming ürünlerimiz normal ürünlere göre çok daha iyi ekran ve ses kalitesi de sunduğu için içerik tüketimi konusunda da diğer ürünlere göre öne çıkıyor. Velilerimize ve öğrencilerimize güzel bir haber olarak, Lenovo Türkiye’nin bu dönemde okul ihtiyacına yönelik iş ortaklarımızla güçlü kampanyalar sunacağını da ekleyebiliriz.” 

 

Güçlü yazılımlar kullanırken güçlü bilgisayarlar 

Lenovo Türkiye her ihtiyaca cevap verecek şekilde üniversite seviyesinde mimarlık, mühendislik öğrencilerinin de kullandıkları gibi güçlü yazılımlar gerektiren eğitim programları için öğrencilere güçlü işlemcili ve ekran kartı olan Lenovo Legion serisi ya da IdeaPad Gaming serisi ürünler sunuyor.  Güçlü oyun bilgisayarı modelleri öğrencilere aynı zamanda ödevler ve dersler sonrasında geçirecekleri keyifli oyun zamanlarında da oyunun hızını kesmeyecek üstün performans sağlıyor, öğrencilerin keyfi bölünmüyor. Giriş ve orta seviyeye göre donanımsal olarak daha güçlü cihazlar olan Lenovo Gaming oyun bilgisayarları hem eğitim dönemindeki okula yönelik ihtiyacı karşılıyor hem de hobi amaçlı oyun bilgisayarı ihtiyacına cevap veriyor.  

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.