DOLAR 32,3229 0.21%
EURO 35,0958 -0.15%
ALTIN 2.280,910,16
BITCOIN %
İstanbul
17°

PARÇALI AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

“Köylünün Örgütlü Gücü Kooperatif” temalı 2. Ulusal Karikatür Yarışması için başvurular başladı
  • Haber Optik
  • Teknoloji
  • “Köylünün Örgütlü Gücü Kooperatif” temalı 2. Ulusal Karikatür Yarışması için başvurular başladı

“Köylünün Örgütlü Gücü Kooperatif” temalı 2. Ulusal Karikatür Yarışması için başvurular başladı

ABONE OL
Ocak 2, 2023 10:00
“Köylünün Örgütlü Gücü Kooperatif” temalı 2. Ulusal Karikatür Yarışması için başvurular başladı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’in kuraklık ve yoksullukla mücadeleyi esas alan “Başka Bir Tarım Mümkün” anlayışı, 2’nci kez ulusal karikatür yarışmasına konu oluyor. “Köylünün Örgütlü Gücü Kooperatif” temasıyla düzenlenecek yarışmaya çizerler 21 Mart 2023 tarihine kadar başvuru yapabilecek.

İzmir Büyükşehir Belediyesi “Köylünün Örgütlü Gücü Kooperatif” temasıyla 2’nci kez ulusal karikatür yarışması düzenliyor. Başkan Tunç Soyer’in desteklediği ve kent ile kırsal arasındaki en büyük kopmaz bağ üzerine temellenen kooperatifçilik anlayışı çizgilere konu oluyor. “Köylünün Örgütlü Gücü Kooperatif” Ulusal Karikatür Yarışması için çizerler 21 Mart 2023 tarihine kadar başvuru yapabilecek.

Tarımsal üretim faaliyetlerinde örgütlenmenin güçlendirilmesinin hedeflendiği yarışmada Kooperatifleşme, Tarladan Sofraya Olan Üretim Yolculuğunda Kooperatifler, İklim Değişikliği ve Kuraklık Konusunda Kooperatifler, Yoksullukla Mücadele Konusunda Kooperatifler (Ekonomik Hayat, Dayanışma), Çevre Bilinci Konusunda Kooperatifler, Sosyal Hayat ve Kooperatifler gibi alt başlıklara yer verilebilecek.

Eserler fuar, organizasyon ve etkinliklerde sergilenecek
Tüm amatör ve profesyonel çizerler yarışmaya ilişkin detaylara www.kultursanat.izmir.bel.tr sayfasından ulaşılabilecek. Başvuruların sadece elektronik ortamda yapılabileceği yarışmaya ilişkin tüm gönderimler ise “karikaturizbb@gmail.com” adresi üzerinden sağlanacak. Yarışma jürisi 28 Mart 2023’te toplanacak. İlerleyen süreçte yarışma sonuçları İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin sosyal medya hesaplarında yayımlanacak. Seçici kurulun belirleyeceği eserler, sektörle ilgili fuar, organizasyon ve etkinliklerde sergilenecek.

Seçici Kurul’da kimler var?
İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin bu yıl ikincisini düzenleyeceği karikatür yarışmasının jürisinde İzmir Büyükşehir Belediyesi Tarımsal Hizmetler Dairesi Başkanı Şevket Meriç, Karikatürist Mustafa Yıldız, Yusuf Akıncı, Muhittin Köroğlu, Mehmet Tevlim, Gödence Tarımsal Kalkınma Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Çağatay Özcan Kokulu ve Foça Tarımsal Kalkınma Kooperatifi- İzmir Köy Koop Birliği Denetim Kurulu Üyesi Nurgül Uçar Aktuğ yer alıyor.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.