DOLAR 32,3203 0.2%
EURO 35,1188 -0.04%
ALTIN 2.291,290,62
BITCOIN 22941281,95%
İstanbul
19°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Karne Döneminin Sevinçten Havalara Uçuran Hediyesi: “Corby Drones"

Karne Döneminin Sevinçten Havalara Uçuran Hediyesi: “Corby Drones"

ABONE OL
Ocak 23, 2023 10:10
Karne Döneminin Sevinçten Havalara Uçuran Hediyesi: “Corby Drones"
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Öğrencileri 23 Ocak’ta başlayacak sömestr tatili öncesinde karne armağanı heyecanı sardı. “Corby Drones” ailesinin en yeni üyeleri, kaliteli malzemeleri, üstün özellikleri ve Technofashion güvencesiyle, öğrencilerin en özel sömestr hediyeleri olacak.

Türkiye’de 19 milyonu aşkın ilk, ortaöğretim ve lise öğrencisi 23 Ocak’ta karne alıp, iki haftalık sömestr tatiline çıkmadan önce gündem, karne hediyesi. Öğrencilerin en çok istediği hediyelerin başında ise hayallerini gökyüzüyle buluşturdukları drone’lar yer alıyor. Doğa ve şehir fotoğrafçılığının yanı sıra sosyal medyada kullanılan film çekimlerinin vazgeçilmezi olan drone’lar, karne başarılarının armağanı olarak dikkat çekiyor.  Türkiye’nin en popüler drone markası olan Corby Drones her ihtiyaca uygun farklı modelleri ile öğrencilere muhteşem bir sömestr yaşatacak.  Corby Drones ün renkli dünyası eğlence ve hobiler için aranan tüm üstün özellikleri bir arada sunuyor.  

Üstün Manevra Kabiliyeti ve Çekim Olanakları

Kumandası ile 70 metre kadar, telefon ile 20 metreye kadar kullanılabilme özelliğine sahip Corby Drones modelleri, 2 adet batarya, JST tip USB şarj kablosu, 2 adet yedek pervane ve 4 adet pervane koruması standart paketi ile sunuluyor. 14 dakikaya kadar havada kalabilen Corbe Drones modelleri 3 ayrı vites ayarı, 360 derece takla atabilme, dahili manuel hareketli ve GPS’li kamera, sabitlemeye yardımcı alt kamera, el komutu ile video- fotoğraf çekme otomatik pilot iniş – kalkışı ile katlanabilme, Wi-Fi ve kolay taşıma gibi daha birçok üstün özelliğe sahip. 

Corby Drones Türkiye’nin önde gelen elektronik perakende zincirlerinden ve tüm online pazaryerlerinden satın alınabiliyor. 

 

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.