DOLAR 32,3717 0.12%
EURO 34,9604 -0.32%
ALTIN 2.324,060,21
BITCOIN %
İstanbul
14°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

İstanbul Teknik Üniversitesi: İTÜ ve Türkiye Tasarım Vakfı’ndan: ‘’Stratejik Tasarım ve Yönetim’’ Eğitimi
  • Haber Optik
  • Eğitim
  • İstanbul Teknik Üniversitesi: İTÜ ve Türkiye Tasarım Vakfı’ndan: ‘’Stratejik Tasarım ve Yönetim’’ Eğitimi

İstanbul Teknik Üniversitesi: İTÜ ve Türkiye Tasarım Vakfı’ndan: ‘’Stratejik Tasarım ve Yönetim’’ Eğitimi

ABONE OL
Kasım 18, 2022 11:10
İstanbul Teknik Üniversitesi: İTÜ ve Türkiye Tasarım Vakfı’ndan: ‘’Stratejik Tasarım ve Yönetim’’ Eğitimi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İstanbul Teknik Üniversitesi ve Türkiye Tasarım Vakfı’nın birlikte hazırladığı Stratejik Tasarım ve Yönetim eğitimi 26 Kasım’da başlıyor. 8 hafta sürecek eğitim, Ocak 2023 sonuna kadar hafta sonları hibrit olarak gerçekleşecek.
 

Türkiye Tasarım Vakfı, İstanbul Teknik Üniversitesi iş birliğiyle; Mimarlık, Sanat ve Tasarım, Güzel Sanatlar Fakültelerinin tasarımla ilgili bölümlerinden mezunlara yönelik hazırladığı Stratejik Tasarım ve Yönetim eğitimlerine 26 Kasım’da başlıyor. Yüzde 70 devam koşulunu sağlayan ve program sonunda proje teslimi yapıp başarılı olanlara, İstanbul Teknik Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi tarafından sertifika; devam koşulunu sağlayan ancak başarı koşulunu sağlayamayan katılımcılara ise katılım belgesi verilecek. Hafta sonları hibrit yapılacak program, Ocak 2023 sonuna kadar devam edecek.

 

Program ile tasarımcıların iş yönetimiyle ve iş dünyasıyla ilgili temel kavramlar ve teknikler konusunda bilgi sahibi olmaları,   bu kavram ve tekniklerin iş dünyasında nasıl uygulandığı ve tasarımın katma değerinin görünürlüğü konusunda deneyim kazanmaları amaçlanıyor. Kurum kültüründe farklı seviye ve konularda tasarım odaklı düşünceyi kullanabilecek donanımı sağlayan program, inovasyon ve strateji gibi çok boyutlu konu ve süreçler içinde yer alabilecek, multidisipliner yaklaşımla çalışacak, güncel problemlerin çözümlerini sorgulayan, kritik düşünebilme kabiliyetine sahip, iş birliğine açık ve süreç yönetimini üstlenebilecek profesyoneller için gerekli bakış açısı ve yetkinliklerin bir araya getirilmesini hedefliyor.

 

8 hafta sürecek ve Mikro Design MBA programı özelliklerine sahip olan eğitim, İstanbul Teknik Üniversitesi Endüstriyel Tasarım ve İşletme Yüksek Lisans programının öne çıkan derslerini  ve iş dünyasından kişilerin tecrübeye dayanan uzmanlıklarını içeriyor. 

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.