DOLAR 32,3134 0.19%
EURO 35,0904 -0.16%
ALTIN 2.278,940,07
BITCOIN %
İstanbul
17°

PARÇALI AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Gölcük'te Sanat Dolu Bir Hafta

Gölcük'te Sanat Dolu Bir Hafta

ABONE OL
Mayıs 30, 2023 12:10
Gölcük'te Sanat Dolu Bir Hafta
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Gölcük Kaymakamlığı, Gölcük Belediyesi ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğinde; 1-7 Haziran Hayat Boyu Öğrenme Haftası’nda Gölcük’te sanat dolu etkinlikler düzenlenecek.

Kültür-Sanat kenti Gölcük; 1-7 Haziran Hayat Boyu Öğrenme Haftası’nda sanat dolu etkinliklere ev sahipliği yapacak. Gölcük Kaymakamlığı, Gölcük Belediyesi ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğinde düzenlenecek etkinlikler kapsamında, folklor ve bando gösterileri, el sanatları sergileri ve konserler ile Gölcüklüler sanat dolu bir hafta yaşayacak.

SANAT DOLU HAFTA FOLKLOR GÖSTERİLERİ İLE BAŞLAYACAK

Sanat Boyu Öğrenme Haftası etkinlikleri, 1 Haziran Perşembe günü saat 11.00’da Gölcük Halk Eğitim Merkezi bahçesinde folklor, bando gösterileri ve konser ile başlayacak. El sanatları sergisinde birbirinden güzel el emeği ürünlerin yer alacağı sergi ile devam edecek etkinliklerin ilk günü saat 20.00’da sona erecek.

ETKİNLİKLERDE SANATA DAİR HER ŞEY VAR

Etkinlikler kapsamında 2 Haziran Cuma günü saat 10.00’da Siretiye Yaşam Merkezi’nde el nakışı ve dikiş ürünleri sergisi düzenlenecek. Etkinlikler 5-7 Haziran tarihleri arasında Kazıklı Kervansarayı Kültür Yapısı’nda GÖLMEK yılsonu sergisi ile devam edecek. Sanat dolu hafta 7 Haziran Çarşamba 20.00’da Kazıklı Kervansarayı Kültür Yapısı’nda düzenlenecek Geleneksel Sanat Gecesi ile sona erecek.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.