DOLAR 32,3208 0.2%
EURO 35,0455 -0.28%
ALTIN 2.307,421,33
BITCOIN 22883873,00%
İstanbul
16°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Gençlerin hayali, finansın geleceğini yazacak

Gençlerin hayali, finansın geleceğini yazacak

ABONE OL
Aralık 30, 2022 09:40
Gençlerin hayali, finansın geleceğini yazacak
0

BEĞENDİM

ABONE OL

VakıfBank “Hack to the Future” başlıyor

Bankacılık sektöründe inovatif adımları ile geleceğe yön veren VakıfBank, dördüncü “Hack to the Future” organizasyonu ile genç yazılımcı ve tasarımcıları bir araya getiriyor. Günümüz bankacılığıyla yetinmeyen ve dijital gelecekte hep daha ilerisini düşleyen gençler, 3-5 Şubat tarihlerinde dijitalleşme, sürdürülebilirlik ve yeni nesil müşteri deneyimi gibi pek çok alanda projeler üretecekler. 

Dijitalleşme alanındaki yatırımları ile yenilikçi teknolojileri müşterileriyle buluşturan VakfBank, bankacılığın geleceğini gençlerle şekillendirmek için, bu yıl dördüncü defa “Hack to the Future” etkinliğine hazırlanıyor. 

“Dijital kolaylaştırır” yaklaşımıyla bankacılık sektöründe öncü bir rol üstlenen VakıfBank, sosyal sorumluluk ve sürdürülebilirlikten dijital bankacılık kullanım deneyimi ve tasarımına, yeni nesil müşteri iletişiminden yenilikçi ürün ve hizmetlere yönelik çözüm önerilerine dek pek çok alanda, genç yazılımcıları ve tasarımcıları bir araya getiriyor. 

Yarışmaya katılacak ekipler, yenilikçi ürün ve hizmetler, dijital bankacılık kullanıcı deneyimi ve tasarımı, yeni nesil müşteri iletişimi, sosyal sorumluluk ve sürdürülebilirlik başlıklarında, inovatif fikirler üreterek projelendirecekler. 

“Finans dünyasının geleceğini yazmak isteyenleri bekliyoruz”

Sektördeki yeniliklere hızlı adapte olmak ve müşterilerin dijitalleşmeyle değişen beklentilerini karşılayabilmek için yeni teknolojileri kullanma kabiliyetinin önemine değinen VakıfBank Genel Müdürü Abdi Serdar Üstünsalih, etkinlikle ilgili şunları söyledi: “Açık bankacılık, dijital para birimleri, yapay zekâ, IoT ve büyük veri vb. teknolojiler başta olmak üzere, sektörümüzde uzun zamandır büyük bir dönüşümden söz ediyoruz. VakıfBank olarak, Ar-Ge Merkezimizde tasarladığımız ürün ve hizmetlerimizle dijitalleşme alanında rekabeti üst seviyelere taşırken gençlerle birlikte yeni projeler üretmeye ve geleceğin finans dünyasında öncü olmaya devam edeceğiz. Bu yıl dördüncü defa düzenlediğimiz ‘Hack to the Future’ etkinliğimiz de bunun en açık kanıtı. Finans dünyasının geleceğini yazmak isteyen gençleri hackathon etkinliğimize davet ediyoruz.” 

Geleceğin bankacılığını kurgulayacak fikirleri olan ve sürdürülebilirlik bakış açısıyla ortaya koydukları yaratıcılıklarını, projeye dönüştürmek isteyen adaylar 19 Ocak’a kadar hacktothefuture adresinden başvuruda bulunabilecekler. İlk defa VakıfBank hackathon organizasyonunda hayata geçirilen dijital finans çözümleri, 3-5 Şubat tarihlerinde alanlarında uzman bir jüri tarafından değerlendirilecek ve toplam 170 bin TL tutarında ödül dağıtılacak. 

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.