DOLAR 32,3338 0.23%
EURO 35,1023 -0.13%
ALTIN 2.306,581,29
BITCOIN %
İstanbul
16°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Gemlik’te denize nazır senfoni

Gemlik’te denize nazır senfoni

ABONE OL
Eylül 9, 2022 11:30
Gemlik’te denize nazır senfoni
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Gemlik Belediyesi 29. Uluslararası Gemlik Zeytini Festivali, Bursa Bölge Devlet Senfoni Orkestrası tarafından Zeytin Dalı Meydanı’nda düzenlenen ‘Zeytin çiçeğine ezgiler’ konseriyle başladı.

 

Şef Eray İnal’ın yönettiği konserde solistler Burcu Özkan, Gökçe Özler yer alırken konzertweısterlığı ise Zeynep Soyberk yaptı.

 

Yaklaşık bir buçuk saat sahne alan Bursa Bölge Devlet Senfoni Orkestrası, George Frederic Handel’in sarabande, Antonio Vivaldi’den iki keman ve orkestra için konçerto, Johannes Sebastian Bach’dan İki Keman Konçertosu, Johannes Brahams’dan Macar Dansı, Ulvi Caner Erkin’den Köçekçe, Eray İnal’dan Vals, J. Offenbach’dan Can Can ve J.Strauss’dan Trıstsch Tratsch Polka eserlerini Gemliklilere sunarken, izleyenler tarafından ayakta alkışlandı.

 

Konser bitiminde şef Eray İnal’a çiçek takdim eden Gemlik Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı İsmail Beki orkestrayı tebrik etti.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.