DOLAR 32,3445 0.27%
EURO 35,1715 0.05%
ALTIN 2.308,911,39
BITCOIN 22908352,70%
İstanbul
17°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Efecin, Shewo ve yapımcıları Leo Yılmaz'dan dava

Efecin, Shewo ve yapımcıları Leo Yılmaz'dan dava

ABONE OL
Aralık 21, 2022 21:50
Efecin, Shewo ve yapımcıları Leo Yılmaz'dan dava
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Genç şarkıcılar Efecin ve Shewo geçtiğimiz günlerde yapımcıları Leo Yılmaz ile Çağlayan adliyesine gelerek ayrı ayrı sosyal medya fenomoni M.G. ve rapçi E.’dan şikayetçi oldu…

Efecin, kendisine hakaret ve tehdit suçunu işlediği iddiasıyla sosyal medya fenomeni M.G.’den şikayetçi oldu. Efecin, sosyal medya fenomeni M.G.’nin kendisini tehdit ettiğini öne sürdü. 

Efecin yaptığı açıklamada “Ölümle tehdit ediliyorum. Artık tehdidin boyutu büyüdü ve arkadaşlarım ailem de tehdit altında. Kimliğimin fotoğrafını aileme gönderip tehdit ediyor. Bana ağza alınmayacak küfürler ve hakaretler ediyor. Adalete güvenim sonsuz hak ettiği cezayı almasını istiyorum’ diyerek özür dilese bile bu dakikadan sonra kabul etmediğini ve davanın sonuna kadar takipçisi olacağını dile getirdi. 

Genç rapçi Shewo ise eski arkadaşı olan rapçi E. tarafından şarkısının çalındığı iddiası ile savcılığa suç duyurusunda bulundu. Basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Shewo ve yapımcısı Leo Yılmaz , “Biz aslında eski arkadaştık. Bir gün kendisine şarkımı dinlettim ve çok beğendiğini söyledi. Biz de hazırlıklarla başladık şarkıyı çıkarmak için. Çok büyük masraflar yaptığımız şarkının çıkmasına 1 hafta kala bizden önce şarkıyı sözlerini biraz değiştirerek yayınladı. Şok olduk. Aradım açmadı, mesaj attım dönmedi, dost kazığı yedim’ diyerek isyan etti.

 

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.