DOLAR 32,3316 0.24%
EURO 35,0950 -0.11%
ALTIN 2.297,260,88
BITCOIN 22916341,28%
İstanbul
19°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Didim Belediye Başkanı Ahmet Deniz Atabay Gelecek Nesillere Işık Tutacak Açılışa Katıldı
  • Haber Optik
  • Gündem
  • Didim Belediye Başkanı Ahmet Deniz Atabay Gelecek Nesillere Işık Tutacak Açılışa Katıldı

Didim Belediye Başkanı Ahmet Deniz Atabay Gelecek Nesillere Işık Tutacak Açılışa Katıldı

ABONE OL
Kasım 30, 2022 15:00
Didim Belediye Başkanı Ahmet Deniz Atabay Gelecek Nesillere Işık Tutacak Açılışa Katıldı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Didim Belediye Başkanı Ahmet Deniz Atabay, Germencik Belediyesi ve Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği iş birliğinde yapımı gerçekleştirilen 'Çağdaş Yaşam Necmiye Ergör Kütüphanesi' açılışına katıldı.

 

Germencik'te Germencik Belediyesi ve Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği iş birliğinde yapımı gerçekleştirilen 'Çağdaş Yaşam Necmiye Ergör Kütüphanesi' düzenlenen tören ile açıldı. Germencik Belediyesi Kültür, Sanat ve Spor Merkezi'nde gerçekleştirilen açılışa Germencik Belediye Başkanı Fuat Öndeş, Didim Belediye Başkanı Ahmet Deniz Atabay, Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Genel Başkanı Ayşe Yüksel, Aydın Şubesi Başkanı Keriman Yılmaz ve bağışçı Bahadır Ergör katıldı. Renkli görüntülere sahne olan açılışta kütüphaneye ismi verilen Necmiye Ergör anıldı.

 

Açılışa katılım sağlayarak Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği üyeleri ile birebir sohbet eden Didim Belediye Başkanı Ahmet Deniz Atabay, derneğin Genel Başkanı Yüksel ile Aydın Şubesi Başkanı Yılmaz'a teşekkür etti. Germencik Belediye Başkanı Fuat Öndeş'i tebrik eden Başkan Atabay, başarılı çalışmalarının devamını diledi.

 

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.