DOLAR 32,3124 0.18%
EURO 35,0824 -0.16%
ALTIN 2.278,630,06
BITCOIN 22795021,27%
İstanbul
17°

PARÇALI AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Çimsa, Intercem Amerika’da İnşaat Sektöründe Fark Yaratan Ürünlerini Tanıttı
  • Haber Optik
  • Ekonomi
  • Çimsa, Intercem Amerika’da İnşaat Sektöründe Fark Yaratan Ürünlerini Tanıttı

Çimsa, Intercem Amerika’da İnşaat Sektöründe Fark Yaratan Ürünlerini Tanıttı

ABONE OL
Aralık 8, 2022 11:19
Çimsa, Intercem Amerika’da İnşaat Sektöründe Fark Yaratan Ürünlerini Tanıttı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Sabancı Topluluğu’nun global markalarından Çimsa, 5-7 Aralık tarihleri arasında Houston’da gerçekleşen Intercem Amerika Konferansı’na katıldı.

 

Çimsa konferansta Amerika pazarında yoğun ilgi gören ve fark yaratan ürünlerini tanıttı.

 

Dünyanın önde gelen çimento endüstrisi konferansı Intercem’in Amerika buluşması 5-7 Aralık tarihleri arasında Teksas Houston’da gerçekleşti. 

 

Sabancı Holding iştiraki Çimsa, her sene düzenlenen ve dünyanın dört bir yanından çimento endüstrisi yöneticilerini ağırlayan Intercem Amerika’da inşaat sektöründe fark yaratan ürünlerini tanıttı. Ürünlerini sektörün önde gelen temsilcileri ile buluşturan Çimsa, yenilikçi çözümler sağlayan ürünleri ile dikkat çekti.

 

Çimsa CEO’su Umut Zenar Intercem Amerika Konferansı ile ilgili şu değerlendirmelerde bulundu: “2017 yılında ABD’de Cimsa Americas’ı kurduk. Texas eyaleti Houston şehrinde 2019 yılında faaliyete geçen 300k tonluk üretim kapasiteli öğütme tesisimiz ile Amerika pazarına hizmet veriyoruz. Marka ve ürün bilinirliği yönetimi, etkin satış ve dağıtım gücü, pazar ve müşteri odaklı yaklaşımı, pazarlama aktiviteleri, kurum ve kuruluşlarla birlikte yaratılan sinerjilerle Çimsa Americas global piyasalarda aktif rol alan bir oyuncu haline geldi. ABD pazarında büyümeyi, müşterilerimizin ve pazarın ihtiyaçlarını karşılamayı sürdüreceğiz. Çimsa’nın küresel çimento pazarındaki bu güçlü konumu, Türkiye’nin ihracat gelirlerine sağlayacağımız katkıyı da çok daha iyi noktalara taşıyacak” dedi. 

 

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.