DOLAR 32,3434 0.24%
EURO 35,1092 -0.15%
ALTIN 2.308,331,37
BITCOIN %
İstanbul
16°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

CEPTETEB İŞTE'de şahıs firmaları için görüntülü görüşme ile anında müşteri olma dönemi başladı
  • Haber Optik
  • Magazin
  • CEPTETEB İŞTE'de şahıs firmaları için görüntülü görüşme ile anında müşteri olma dönemi başladı

CEPTETEB İŞTE'de şahıs firmaları için görüntülü görüşme ile anında müşteri olma dönemi başladı

ABONE OL
Mayıs 30, 2023 11:30
CEPTETEB İŞTE'de şahıs firmaları için görüntülü görüşme ile anında müşteri olma dönemi başladı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Türk Ekonomi Bankası (TEB) dijital bankacılık platformu CEPTETEB İŞTE aracılığıyla, ilk kez müşteri olanlara ayrıcalıklı fırsatlar sunuyor.

Türk Ekonomi Bankası (TEB), ticari ve işletme müşterilerinin ihtiyaçlarına özel tasarlanmış ve geliştirilmiş geniş kapsamlı dijital bankacılık platformu CEPTETEB İŞTE uygulaması üzerinden görüntülü görüşme ile şahıs firması sahipleri için şubeye gitmeden ve ıslak imzaya gerek kalmadan dakikalar içinde müşteri olma dönemi başladı. Şahıs firması olmayan tüzel kullanıcılar da cepteteb  adresindeki “Müşteri Ol” kısmında yer alan formları doldurarak yine dakikalar içinde müşteri olma süreçlerini hızlıca başlatabiliyor.

Bu yıl sonuna kadar ilk defa CEPTETEB İŞTE’li olan müşteriler mobil ya da Kurumsal İnternet Bankacılığı kanalına giriş yaptıklarında 90 gün boyunca geçerli olacak ücretsiz 2.023 adet TL Havale işlemi, ücretsiz 2.023 adet EFT işlemi, ücretsiz 63 adet takas çek tahsilatı ve 1 adet Fiziki Mobil POS ücret muafiyeti avantajlarından yararlanabilecek.

Şirketler için 7/24 bankacılık işlemi imkanı 

CEPTETEB İŞTE ile anlık olarak bakiye ve hesap hareketleri takip edebildiği gibi, istenilen bir hesap ya da tüm hesaplara gelen ve giden tutarları 7 günlük veya 7 aylık geçmiş eğilimi de izlenebiliyor. Aynı zamanda kart harcamaları, yatırım hesaplarındaki toplam değerler ve POS cihazlarındaki ciro eğilimleri de 7/24 platform üzerinden takip edilebiliyor.

Müşteriler uygulama üzerinden QR kod ile çek kontrolü sağlayabilirken aynı zamanda yaklaşan çek ödemelerini izleyebiliyor. Anında Patron Kart, Taksitli Ticari, Rotatif ve Spot türlerindeki kredilerini bankaya gelmeden kullanabiliyor. Ayrıca Taksitli ticari kredi ve Şirket Kredi Kartı limitlerine kağıtsız ve dijital olarak hızlıca başvuran müşteriler işlemlerine ilişkin yazılı talimatlarını da fotoğraf çekme kolaylığıyla anında TEB şubelerine iletebiliyor. 

Hızlı ve Kolay Kullanım ile Zaman Kazanımı

Platformda yer alan akıllı arama özelliği ile müşteriler işlem, hesap hareketi veya tanımlı hızlı işlemlerini kolayca bulabiliyor, transfer ve ödemeler sayfasında listelenen son ve sık yapılan işlemler ile daha hızlı hareket edebiliyor. Müşteriler CEPTETEB İŞTE ile hesap ve kart işlemleri, para transferi, vergi ve kurum ödemeleri gibi günlük bankacılık işlemlerini, çek, senet, kredi ve üye işyeri fonksiyonları gibi “nakit yönetimi” işlemlerini, döviz, altın, vadeli hesap gibi yatırım işlemlerini şubeye gitmeden kolayca gerçekleştirebiliyor.

POS İşlemlerinde özel ayrıcalıklar

Ticari hayatın en önemli parçalarından biri olan POS işlemleri özelinde de müşteriler CEPTETEB İŞTE üzerinden POS hesaplarındaki bakiyeyi anlık takip etmenin yanı sıra 7 aylık ve 7 günlük ciro eğilimleri ile işyerinin performansını takip edebiliyor ve hesap özetlerine anında ulaşabiliyor. Tüm bunlara ek olarak İhtiyaç halinde blokedeki birikmiş tutarlar anında kullanıma açılabiliyor.   Müşteriler ayrıca uygulama sayesinde POS cihazları ile ilgili anında arıza kaydı açıp yeni cihaz talebinde bulunabiliyor.

Kampanyadan faydalanmak için son tarih 31 Aralık

31 Aralık 2023 tarihine kadar geçerli olan kampanyaya katılmak için tüketicilerin ilk defa CEPTETEB İŞTE’li olması gerekiyor.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.