DOLAR 32,3229 0.21%
EURO 35,0958 -0.15%
ALTIN 2.280,910,16
BITCOIN %
İstanbul
17°

PARÇALI AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Bybit ISO 27001 Sertifikası almaya hak kazandı

Bybit ISO 27001 Sertifikası almaya hak kazandı

ABONE OL
Mayıs 31, 2023 00:50
Bybit ISO 27001 Sertifikası almaya hak kazandı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Dünyanın en çok ziyaret edilen kripto borsası Bybit, sağlam güvenlik yönetim sistemi için ISO 27001 sertifikasını başarılı bir şekilde elde etti. Bu sertifika, Bybit’in güvenlik ve verimlilikte bu elit seviyeye ulaşarak üst düzey güvenilirlik sağlamaya olan bağlılığını bir kez daha kanıtlıyor.

ISO 27001 sertifikası, dünyanın her yerinde kabul edilen bir standarttır ve kuruluşların bir yandan çeşitli yasal düzenleme ve standart gereklilikleri yerine getirirken bir yandan da bilgi güvenliğine bağlılıklarını göstermelerini sağlar. Bybit 18 Mayıs 2023’te sertifikayı alarak yeni güvenlik, düzen ve şeffaflık standartlarını belirleme konusundaki başarılı performansının altını çizmiş oluyor.

ISO 27001 sertifikası, şirketlerin bilgi güvenliği yönetimini en küçük detayına kadar inceler. Bybit’in bu standarda uygunluğu, yasal düzenleme ve sektör gerekliliklerine uygunluğu da sağlıyor ve bilgi varlıklarını koruma konusunda en iyi uygulamaları kullandığını kanıtlıyor.  

Ayrıca, Bybit ISO 27001 yapısında bulunan standartları uygulayarak potansiyel güvenlik risklerini belirleme, değerlendirme ve onlara yanıt verme konusunda donanımını daha da güçlendiriyor ve böylece Bybit’in asla hack veya önemli bir güvenlik olayı yaşama olasılığını en aza indirgiyor.

Bybit kurucu ortağı ve CEO’su Ben Zou, bu sertifikanın müşterilerine mümkün olan en iyi güvenlik seviyesini sağlamaya olan bağlılıklarının bir kanıtı olduğunu söyledi ve sözlerine şöyle devam etti: “Müşterilerimizin fonlarını sektör lideri soğuk cüzdan ve bağımsız saklama çözümleriyle korumaya kendimizi adadık. Ayrıca, sağduyulu yönetimimiz sektör genelinde yaşanan zorluklara rağmen kullanıcı tabanımızı %50 büyütmemizi sağladı. Bu sertifika bize kurumsal ve perakende müşterilerden oluşan büyük tabanımıza üst düzey fırsatlar sağlamaya devam etme ilhamı veriyor.”

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.