DOLAR 32,3948 0.22%
EURO 35,1953 -0.01%
ALTIN 2.323,450,19
BITCOIN %
İstanbul
16°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Burhaniye Belediyespor Sezonun İlk Maçına Hazır

Burhaniye Belediyespor Sezonun İlk Maçına Hazır

ABONE OL
Eylül 29, 2022 09:20
Burhaniye Belediyespor Sezonun İlk Maçına Hazır
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Bölgesel Amatör Lig Bal Takımı’nda mücadele eden Burhaniye Belediyespor sezonun ilk lig maçında 2 Ekim Pazar günü saat: 15.00’da Burhaniye’de Spor Toto Stadında, Edremit Belediyespor ile karşı karşıya gelecek.

 

Antrenör Cem Baki, Yardımcı Antrenör Recep Serkan Çetintaş ve Kaleci Antrenör Yetkin Akman, 2021-2022 sezonuna iyi hazırlandıklarını, takıma yeni alınan sporcularla sezona iddialı bir giriş için hazır olduğunu ve  yönetim kurulundan, teknik heyetine kadar işbirliği içerisinde güçlü bir takım olarak tek hedeflerinin üst lig için mücadele olduğunu belitti.

 

“DEVECİLER’DEN TAM DESTEK”

Burhaniye Belediye Başkanı ve Kulüp Başkanı Ali Kemal Deveciler “Oyuncularımız ciddiyetle coşkuyla ve tüm enerjileriyle maça odaklanmış durumda. Genç ve yetenekli tecrübeli oyunculardan kurulu bir takımımız var. Mücadeleden ve oyun anlayışından vazgeçmeyen bir takım olma yolunda ilerliyoruz. Tüm sporcularımıza başarılar diliyorum.” Dedi.

 

2 Ekim Pazar günü Burhaniye Spor Toto Stadında oynanacak olan Burhaniye Belediyespor –Edremit Belediyespor maçına tüm sporseverleri bekliyoruz.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.