DOLAR 32,3828 0.19%
EURO 35,0626 -0.11%
ALTIN 2.325,110,26
BITCOIN %
İstanbul
17°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Bitfinex, Bitfinex Şeffaflık Raporu Yayınladı

Bitfinex, Bitfinex Şeffaflık Raporu Yayınladı

ABONE OL
Kasım 16, 2022 07:40
Bitfinex, Bitfinex Şeffaflık Raporu Yayınladı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Son teknoloji ürünü dijital token ticareti platformu Bitfinex, piyasadaki son gelişmelerden etkilenmediğini duyurdu. Alım satım işlemleri likit, istikrarlı ve güçlü olmaya devam ediyor. FTX'e veya FTT takas tokenına maruz kalmadı. Bitfinex geçtiğimiz hafta boyunca işlem hacimlerinde bir artışa tanıklık etti ve siparişlerini, para yatırma ve çekme işlemlerini normal şekilde gerçekleştirdi.

 

Bitfinex, kendisini borsa işlemlerinin sağlığı konusunda şeffaflık sağlamaya adamış durumda olup, 4yıl önce, borsa çapındaki rezerv kanıtını göstermek amacıyla Antani adlı kurum içi bir açık kaynak kütüphanesi (github) ve bunun web-ui uygulaması (github) üzerinde çalışmaya başladı. Antani, kripto borsalarına yönelik ödeme gücü ve zincir dışı oylamayı verimli bir şekilde ispatlamaya yönelik bir #nodejs kütüphanesi olma özelliği taşıyor.

 

Bitfinex, rezervlerin periyodik olarak kanıtlanmasını sağlamak amacıyla Ballot çözümünü geliştirmeye ve uygulamaya devam etmeyi taahhüt ediyor.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.