DOLAR 32,3313 0.25%
EURO 35,0597 -0.23%
ALTIN 2.279,270,09
BITCOIN 22909191,84%
İstanbul
17°

PARÇALI AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Beylikdüzü Belediyesi Spor Akademilerine Hazırlananlara Kurs Desteği
  • Haber Optik
  • Ekonomi
  • Beylikdüzü Belediyesi Spor Akademilerine Hazırlananlara Kurs Desteği

Beylikdüzü Belediyesi Spor Akademilerine Hazırlananlara Kurs Desteği

ABONE OL
Aralık 27, 2022 13:00
Beylikdüzü Belediyesi Spor Akademilerine Hazırlananlara Kurs Desteği
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Beylikdüzü Belediyesi, spor akademileri sınavlarına hazırlanan öğrencilere destek olmak için ücretsiz hazırlık kursu başlatıyor. Bu yıl ilk kez kayıt alan kurslarda 13-30 yaş arasındaki öğrenciler, alanında uzman ve tecrübeli eğitmenler eşliğinde sınavlara hazırlanacak. 14 Ocak’ta başlayacak antrenmanlar, Beylikdüzü’nün farklı noktalarındaki açık ve kapalı alanlarda gerçekleşecek.

Gençlerin kariyer hedeflerine ve eğitimlerine destek olmak amacıyla yeni bir adım daha atan Beylikdüzü Belediyesi, Spor Akademileri Sınavlarına Hazırlık Kursu ile öğrencilerin yanında olacak. Kurslar; Polis Meslek Yüksekokulları (PMYO), Polis Meslek Eğitim Merkezleri (POMEM), Bekçilik Sınavları, Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulları (BESYO), Milli Savunma Üniversitesi ve Spor Liselerine giriş sınavlarına hazırlanan öğrencileri destekleyecek. Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü bünyesinde planlanan kurslarda, her bölüme özel olarak hazırlanan parkurlarla programlı ve profesyonel bir çalışma ortamı oluşturulacak. Sınavlara hazırlanan gençlerin kapalı alan eğitimleri Aydın Örs Spor Salonu’nda, açık alan eğitimleri ise Yaşam Vadisi 3. Etap, Kavaklı Hasan Doğan Stadyumu ve Pazar İstanbul’da gerçekleştirilecek. 13-30 yaş arasındaki öğrencilerin kayıt olabileceği kurslarda sınav dönemlerine kadar, haftanın iki günü sabah ve akşam olmak üzere iki ayrı antrenman planı oluşturulacak.

Kurslar 14 Ocak’ta başlayacak

Alanında uzman ve tecrübeli eğitmenler eşliğinde gerçekleşecek kursun kayıtları ise Belediye’nin resmi internet sitesi üzerinden yapılacak. 6 Ocak’a kadar devam edecek kayıtların ardından eğitimler 14 Ocak tarihinde başlayacak. Sınırlı kontenjanın olduğu hazırlık kurslarından faydalanmak isteyen öğrenciler, kayıt için www.beylikduzu.istanbul  internet sitesini ziyaret edebilir, detaylı bilgi içinse belediyenin 444 09 39 numaralı çağrı merkezini arayabilir.

 

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.