DOLAR 32,3208 0.2%
EURO 35,0455 -0.28%
ALTIN 2.307,421,33
BITCOIN 22883873,00%
İstanbul
16°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Başkan Engin’den İyilik Meleklerine Teşekkür

Başkan Engin’den İyilik Meleklerine Teşekkür

ABONE OL
Kasım 17, 2022 08:20
Başkan Engin’den İyilik Meleklerine Teşekkür
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Narlıdere Belediye Başkanı Ali Engin, kız çocuklarının okuması için seferber olan ve ihtiyaç sahibi vatandaşların yardımına koşan iyilik meleklerini ağırladı. Başkan Engin, yardımsever vatandaşlara teşekkür ederek, “Siz değerli yardımseverlerimiz takdire şayan tavrınızla dayanışmanın ve paylaşmanın ne kadar önemli olduğunu herkese gösteriyorsunuz. Bugün aramızda okumalarına vesile olduğunuz, meslek sahibi yaptığınız kızlarımız da var. İnanıyorum ki onlar da sizin yolunuzdan gidecek ve başka insanların hayatlarına dokunacak” diye konuştu

 

Narlıdere Belediye Başkanı Ali Engin, kız çocuklarını okutan ve ihtiyaç sahibi vatandaşlar için seferber olan yardımseverlerle bir araya geldi. Narlıdere Belediyesi Kadın Danışma Merkezi’nin organizasyonunda Belediyenin bünyesinde hizmet veren Mandalin Kafe’de gerçekleştirilen dayanışma toplantısına Narlıdere Belediye Başkan Yardımcıları İsmail Ay ve Çağrı Sofu da katıldı. İhtiyaç sahibi insanlara umut olan ve yüzlerini güldüren yardımseverlere teşekkür eden Başkan Engin, dayanışmanın ve paylaşmanın yurttaşlık görevi olduğunu söyledi.

 

Uzun bir süre pandemi süreci yaşadıklarını ve aynı dönemde İzmir’in depremle sarsıldığını hatırlatan Başkan Engin, “Bu süreçte birçok insanımızı kaybettik. Canlarımızı geri getiremeyiz ama yaşadıklarımızdan bir şeyler öğrenebiliriz. Yaşadığımız bu acı günler bizlere dayanışmanın ne kadar önemli olduğunu gösterdi. Zor zamanlarda halkımız çok güzel bir dayanışma örneği sergiledi. Siz değerli yardımseverlerimiz de takdire şayan tavrınızla dayanışmanın ve paylaşmanın ne kadar önemli olduğunu herkese gösteriyorsunuz. Bugün aramızda okumalarına vesile olduğunuz, meslek sahibi yaptığınız kızlarımız da var. İnanıyorum ki onlar da sizin yolunuzdan gidecek ve başka insanların hayatlarına dokunacak. Hepinize yürekten teşekkür ediyorum” dedi.

 

“İYİLİK İNSANA MUTLULUK VERİR”

Başkan Engin, belediyelerin halka en yakın kurumlar olduğunu ifade ederek, “Biz elimizden geldiğince insanlarımıza yardımcı olmaya çalışıyoruz. Bunu bütçemiz çerçevesinde yapabiliyoruz. Sizlerin yaptığı bu iyilik hareketini ancak başka insanları da katarak büyütebiliriz. İyilik insanlara mutluluk verir. Unutmayalım ki hepimizin birbirimizde yurttaşlık hakkı var. Hep beraber bu dayanışmayı sürdürmeli ve büyütmeliyiz. Ancak böyle yaparak çocuklarımızı suçtan, uyuşturucudan ve kötü alışkanlıklardan koruyabiliriz” diye konuştu.

 

Konuşmaların ardından Narlıdere Belediyesi Kadın Dayanışma Merkezi Müdürü Semra Pektopal’ın da katılımıyla yardımsever yurttaşlara teşekkür plaketi takdim edildi. 

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.