DOLAR 32,3458 0.25%
EURO 35,0958 -0.18%
ALTIN 2.306,241,27
BITCOIN 22855212,78%
İstanbul
16°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Antalyalı sanatçılar ‘Senede Bir Gün’ konseri ile anılacak

Antalyalı sanatçılar ‘Senede Bir Gün’ konseri ile anılacak

ABONE OL
Aralık 8, 2022 11:29
Antalyalı sanatçılar ‘Senede Bir Gün’ konseri ile anılacak
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Antalya’nın hafızalarda yer etmiş unutulmayan sanatçılarını “Senede Bir Gün” konseri ile anacak.

 

Antalya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı, anlamlı bir etkinliğe ev sahipliği yapacak. 12 Aralık Pazartesi saat 20.00’da Doğu Garajı Kültür Merkezi Büyük Salonda, Emin Altıner Yönetmenliğinde ‘Senede bir gün’ konseri gerçekleştirilecek. Konserde Antalya’nın hafızalarına kazınmış unutulmayan sanatçılar anılacak. 

 

SANATÇILAR ANILACAK

Gecede, Cumhuriyet döneminde yolu Antalya ile keşişmiş ya da Antalya'da doğmuş, ebediyete intikal etmiş müzisyen, şair, edebiyatçı gibi önemli değerlerin yaşamları anlatılıp anılacak. Behlül Dal, İsmail Baha Sürelsan, Gültekin Çeki, Fikret Otyam, Tarık Akıltopu, Sümer Tilmaç, Necip Nugay gibi Antalya’nın kültür ve sanat hayatına damga vuran çok sayıda sanatçı ‘Senede Bir Gün’ konseriyle hatırlanacak. 

 

Gecede Antalya Yenikapı Orkestrası eşliğinde, Onur Nugay, Cüneyt Salman, Serpil Doğan, Erdinç Karadeniz’  sahne alacak. Etkinliğe tüm Antalyalılar davetli.

 
 

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.