DOLAR 32,3274 0.23%
EURO 35,1585 0.07%
ALTIN 2.296,990,87
BITCOIN %
İstanbul
19°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Antalya Büyükşehir’den Elmalı Kızılca  Mahallesi’nde asfalt çalışm
  • Haber Optik
  • Gündem
  • Antalya Büyükşehir’den Elmalı Kızılca Mahallesi’nde asfalt çalışm

Antalya Büyükşehir’den Elmalı Kızılca Mahallesi’nde asfalt çalışm

ABONE OL
Eylül 29, 2022 09:50
Antalya Büyükşehir’den Elmalı Kızılca  Mahallesi’nde asfalt çalışm
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Mahalle yolları 30 yıl sonra ilk kez asfaltlanıyor

 

Vatandaşların konforlu bir şekilde ulaşımlarını sağlaması için gece gündüz çalışan Antalya Büyükşehir Belediyesi, Elmalı ilçesine bağlı Kızılca Mahallesi grup yolunu asfaltlıyor.

 

Antalya Büyükşehir Belediyesi ve Elmalı Belediyesi iş birliği ile Kızılca Mahallesi yolu modern ve konforlu hale geliyor. Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanlığı’na bağlı asfalt ekipleri, Elmalı Belediyesi tarafından alt yapı çalışmaları tamamlanan ve asfalt hazırlığı biten 5 km’lik yolu sathi kaplama asfaltla kaplıyor.

 

BÜYÜKŞEHİR-ELMALI BELEDİYESİ İŞBİRLİĞİ

“Biz birlikte yaparız’ın en güzel örneğini burada sergilemiş oluyoruz” diyen Elmalı Belediye Başkanı Halil Öztürk, alt yapısını Elmalı belediyesi olarak yaptıkarı Kızılca Mahallesi yolunun Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından asfaltlandığını söyledi. Başkan Muhittin Böcek’e teşekkür eden Başkan Öztürk, “Biz çıktığımız bu yolda Büyükşehir belediyemiz ile birlikte asfaltsız mahallemiz kalmayacak, toprak köy yollarımız kalmayacak demiştik. Her geçen gün mahallelerimizin asfalt sorununu çözmeye devam ediyoruz” dedi. 

 

MAHALLE SAKİNLERİ TOZDAN KURTULDU

Kızılca Mahalle Muhtarı Kaan Koçoğlu ise yaklaşık 25 senedir mahallede asfalt sorunu yaşadıklarını belirterek, “Yollarımız tozdan dolayı çok kötü durumdaydı. Halkımız balkonda oturamıyordu. Her iki başkanımıza da bu durumu ilettik. Sağ olsunlar çalışma başlattılar. Başkanımız Muhittin Böcek ve Halil Öztürk’e çok teşekkür ederiz” diye konuştu. 

 

 

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.