DOLAR 32,4940 0.13%
EURO 34,7927 0.17%
ALTIN 2.489,411,11
BITCOIN %
İstanbul
16°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Antalya Büyükşehir’den bank ve piknik masası desteği

Antalya Büyükşehir’den bank ve piknik masası desteği

ABONE OL
Kasım 1, 2022 15:20
Antalya Büyükşehir’den bank ve piknik masası desteği
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Antalya Büyükşehir Belediyesi ilçelerden gelen talepler doğrultusunda okul, cami, mezarlık, oyun parkı gibi alanlara bank ve piknik masası desteğinde bulunmayı sürdürüyor. Park ve Bahçeler Dairesi Başkanlığı ekipleri, uygun görülen alanlara masa ve bankların montajını gerçekleştiriyor. 

 

İlçelerden gelen talepler doğrultusunda bank ve piknik masası desteğinde bulunan Antalya Büyükşehir Belediyesi, Akseki, Döşemealtı, Kumluca, Finike ve Kaş ilçelerine bank ve piknik masası desteğinde bulundu.  

 

BANK VE MASALARIN MONTAJI YAPILDI

Antalya Büyükşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Dairesi Başkanlığı ekipleri tarafından 

Döşemealtı Yeşilbayır, Yukarı Karaman, Dağbeli, Çıplaklı, Bahçeyaka ve Kömürcüler mahallelerinde bank ve piknik masalarının istenilen noktalara teslimi gerçekleştirildi. Muhtarlar ve kamu kuruluşları ve okullar kendilerine destek veren Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’e teşekkür etti. Büyükşehir ekipleri Akseki, Kumluca ve Finike’de de istenilen noktalara bankların ve masaların montajını gerçekleştirdi. Büyükşehir ekipleri Kaş’a bağlı mahallelerin taleplerini de yerine getirdi. Okul, cami, sağlık ocakları, çok amaçlı salon ve meydanlara bank ve piknik masaları yerleştirildi.

 

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.