DOLAR 32,5371 0.25%
EURO 34,7633 0.06%
ALTIN 2.492,591,25
BITCOIN 20628034,05%
İstanbul
13°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Acer Nitro ED2 serisi oyuncu monitörleri, oyun deneyiminizi bir adım öteye taşıyor

Acer Nitro ED2 serisi oyuncu monitörleri, oyun deneyiminizi bir adım öteye taşıyor

ABONE OL
Mayıs 18, 2023 10:41
Acer Nitro ED2 serisi oyuncu monitörleri, oyun deneyiminizi bir adım öteye taşıyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Acer Nitro ED2 serisinin ED322Q P oyuncu monitörü, ev eğlencenize pürüzsüz görsellerle sürükleyici bir deneyim getiriyor. Çerçevesiz tasarım, geniş ve kavisli ekranı sayesinde film izlerken ve oyun oynarken kesintisiz görüş sağlıyor.

Oyunlarda kusursuz netlik ve gerçekçi renkler

Oyuncular için sunduğu özelliklerle dikkat çeken Nitro ED322Q P, kusursuz netlik ve gerçekçi renklerle üstün bir oyun performansı sunuyor. Monitör, AMD FreeSync™ Premium teknolojisinin sunduğu yüksek yenileme hızıyla kırılma, takılma, bozulma ve titremeleri ortadan kaldırıyor. 165 Hz yenileme hızı ve 1 ms tepki süresi ile yüksek tempolu oyunlarda bile daha az fark edilebilir bulanıklık ile oyuncuların rekabet gücünü yükseltiyor.

Full HD 1920 x 1080 çözünürlüklü ve 100.000.000:1 kontrast oranına sahip çerçevesiz tasarımlı ekranıyla Nitro ED322Q P, kullanıcılarına keskin ve sınırsız bir görüntü kalitesi sağlıyor. Monitörün 31,5 inçlik 1500 R kavisli ekranı 178°’ye varan geniş görüş açısıyla aslına sadık gölge ve kontrastlar elde etmek mümkün hale geliyor. Bu özellik hangi açıdan görüntülemeyi seçerseniz seçin, monitörünüz renkleri mükemmel şekilde göstermesini sağlarken, bu sayede kullanıcılar tüm ihtiyaçları için kullanabilecekleri daha büyük bir ekran alanından faydalanabiliyor. Monitörün, sahip olduğu Visual Response Boost (VRB) teknolojisi, hızlı hareketler içeren sahnelerdeki bulanıklığı azaltmak için arka ışığı hızlı bir şekilde kapatıyor ve kareler arasına yanıp sönen boş siyah sahneler ekliyor.

Göz sağlığınızı koruyan özellikleri dikkat çekiyor

Acer Nitro ED322Q P, oyuncular gibi uzun süre ekran başında kalan kullanıcıların göz sağlığını koruyacak çeşitli özellikleri bünyesinde barındırıyor. 

ComfyView özelliği ekran yansımalarını önlerken, Acer Flickerless teknolojisi sağladığı sabit güç kaynağıyla ekran titremesini ortadan kaldırmaya yardımcı oluyor. Kullanıcılar ayrıca Acer BlueLightShield özelliğiyle, ekranlardan yayılan ve göze zararlı olan mavi ışığın oranını basit ve hızlı biçimde ayarlayarak uzun süre rahat görüntüleme sağlayabilirler. 

 

Fiyat ve bulunabilirlik

Acer ED322Q P, Türkiye’de Amazon.com.tr üzerinde 4 bin 249 TL fiyatla satışa sunuluyor.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.